Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Prodavam Toyota corolla 1.3 liftback so 5vr.93g 75ks reg. metalik centralna alarm cena 2900e. moze zamena za Yugo so vasa doplata
ViewItem.aspx

За да не отварам нова тема ке пишам тука
Денес со еден другар отидовме да гледаме MG во Битола кое не е баш во добра состојба бидејки 15години стој надвор без ни едно стакло газдата почнал да крпи нешто има менувано прагови и патос но патосот е исто како да не го сменал фали десно крило задни штопови и некои ситници. Но има еден проблем со менувачот како што кажваше газдата некоја шајбна паднала а и не го разбрав убо. Цената барем која нас ни ја кажа беше 700е со сите делови што ги има.Слики за жал немам но доколку некој сака инфо имам број од сопственикот.

MG изгледа вака

Продавам Рено Меган караван. 1.9 dTI. Мануелна клима. Електрика на предни прозори. Прва регистрација на 28.05. 2002. Купена нова од авто салон. Прв газда. Редовен сервис. Замена на масло+филтер на 10 000 км. На 20 000 км замена на сите филтри (масло; воздух; гориво; кабина/полен). Има 4 зимски гуми на метални бандажи. ГРАТИС 4 летни на метални бандажи за купувачот. Поминати 149 000 км. Семејно возење. Економична, 5-5.5 на 100 км.

Цена по договор. Најубаво да се чуеме не телефон и да се дојде и да се види.
Тел на ПП.

Продавам Рено Меган караван. 1.9 dTI. Мануелна клима. Електрика на предни прозори. Прва регистрација на 28.05. 2002. Купена нова од авто салон. Прв газда. Редовен сервис. Замена на масло+филтер на 10 000 км. На 20 000 км замена на сите филтри (масло; воздух; гориво; кабина/полен). Има 4 зимски гуми на метални бандажи. ГРАТИС 4 летни на метални бандажи за купувачот. Поминати 149 000 км. Семејно возење. Економична, 5-5.5 на 100 км.

Цена по договор. Најубаво да се чуеме не телефон и да се дојде и да се види.
Тел на ПП.

пушти слики да видеме

Дај ми маил и ќе ти пуштам, немам појма :toe: како се стават слики на Кајгана.

За да не отварам нова тема ке пишам тука
Денес со еден другар отидовме да гледаме MG во Битола кое не е баш во добра состојба бидејки 15години стој надвор без ни едно стакло газдата почнал да крпи нешто има менувано прагови и патос но патосот е исто како да не го сменал фали десно крило задни штопови и некои ситници. Но има еден проблем со менувачот како што кажваше газдата некоја шајбна паднала а и не го разбрав убо. Цената барем која нас ни ја кажа беше 700е со сите делови што ги има.Слики за жал немам но доколку некој сака инфо имам број од сопственикот.

MG изгледа вака

Сигурен си дека ова е МГ? Мене ми делува како Аустин... каде се наоѓа ова во Бт?

Аустин е 102.3% ама мислам дека имаа некои ознаки MG не сум сигурен не ме фаќајте здраво за готво

Здр...Имам у план да си земам количе па да прашам како/што би одела мојата стара...Иначе имам Шкода Фелиција 96 LX бензинец 1.3 мислам дека е...поминато 36000км...сочувана до Мах...прв сопственик све фабричко...нема доживеано собракајки такви ствари...па да прашам колку би мозел да земам реална цена...Поз

од 2000-2500 еврони.

btw стави тука сликички може ке се погодиш со некој од тука :)

Аустин е 102.3% ама мислам дека имаа некои ознаки MG не сум сигурен не ме фаќајте здраво за готво

Па газдата велеше дека е МГ имаше и ознака на моторот и воланот МГ иначе се наога за Поешево кога ке одиш од десна страна има појке коли паркирани ова е скриено. Во петокот најдовмеаустин слично на ова само со 4 врати газдата даде цена 600е но газдарицата не сака да слушни за давање.

Едно другарче имаше аустин ист како овој само маската напред различна му беше и мислам дека имаше на воланат ознака MG а моторите им се скоро исти како кај мини морисите и многу други стари англиски коли:smir:

денес видов едно Југо Корал 45, каросериски беше добро зачувано, бело по боја, пишуваше ’91 год. бр. 070 801 021

п.с. ќе го побарам некаде на оглас ако го има и ќе ставам линк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom