Куманово, кумановци, кумановки

Член од
14 мај 2005
Мислења
19
Поени од реакции
0
BloOdY_DollY напиша:
Abe izgleda pa ja sam od kumanovo i ja sam u kumanovo...inace vreme pocna da se opravlja nema vise kisa od dnska ...fala bogu vise...drugo neso so ve interesira kazite ke vi kazu ....
Pa da kazes kako e posle ovija shes komada od Argentinu shto gi ispishe nashi.Kolko d'na ke bide "nacionalno"(kumanovsko)zalenje.

Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
''nasi''.Jas kolku se razbiram od sportot Makedonija ne uspea vo klafikaciite,taka da voopsto ne ucestvuva na prvenstvoto.A kako se cuvstvuvaat komsiite posle 6:0 najdobro da ides na nekoj srpski forum i tamu da se informiras kolku dena ke zalat.

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Брат КБР-овац, овој на Мару-Попару беше иронично, не се нервирај ти одма:pishtoldz

Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
Pa sto da rabotu.Provokacija brat.Ne deka gi mrzu komsie ama mora vise edanput da se prekine sas tija rabote.

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Чисто сумњам и дека на Мару Попару су ву(му) овија комшије омилени, за други не знам:icon_lol:

Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
U pravo si.Samo sto procita nekoi postovi od mara-popara.Pogresi,ebiga.Ke mora javno da vu(mu) se izvinu.
Izvini.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
mara-popara напиша:
Pa da kazes kako e posle ovija shes komada od Argentinu shto gi ispishe nashi.Kolko d'na ke bide "nacionalno"(kumanovsko)zalenje.
hehehehe za tija rabote ne me prasuj....ne sam tuja ja za toj:je:

Член од
14 мај 2005
Мислења
19
Поени од реакции
0
BloOdY_DollY напиша:
hehehehe za tija rabote ne me prasuj....ne sam tuja ja za toj:je:
A dali si tuja da kazesh koj sve od kumanovci bija da naviva za Milano na Bajrusha.Kazi gi samo onija doterani u crveni bluze sas CRNOGA ORLA.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
mara-popara напиша:
A dali si tuja da kazesh koj sve od kumanovci bija da naviva za Milano na Bajrusha.Kazi gi samo onija doterani u crveni bluze sas CRNOGA ORLA.
Mora da se salis......ziti sve od kude da znam ja koj isja da naviva za Milano na Bajrusha....a da ti kazu pravo ne me ni interesirav tija rabte takoj da ne se zamaram ss toj .....aj pozdrav

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Денес бев во Куманово.Што да видам албански знамиња на бандерине врие, врие пуно, а ниту едно македонско не видов.
Си викам дали сум во Македонија?

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
vlatko напиша:
Денес бев во Куманово.Што да видам албански знамиња на бандерине врие, врие пуно, а ниту едно македонско не видов.
Sedi be ne zbori...naisja si u los dn.:kez:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
vlatko напиша:
hehe mora da se salis...samo ti se pricinilo ...toj su nasi braka ...hahahaha...ne be ne ne da gi ima...puffff:P

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Aууууу...ама колорит ме чека сга у Куманово, а бш сам се ужелеа да га виду...ц,ц,ц,ц...да ви ебу и партије, и гласања, и све што си имате, и наши, и ваши...вшке!!:pishtoldz Затој ли мои другари, нечији браќа, синови, татковци изгинасва, да се вие њино знаме у сред Куманово а наши нигде?! Па некој ке праша зшто не гласам?! И ја сам нашија време да доваѓам дома на одмор...

Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
Najverovatno takoj e i u zapadnu Makedoniju da se zaprasa covek kude se navadja.

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Абе не знам само ја ли сам под импресију дека у Куманово никад не е имало поубави девојке-жене како сакате на узраст од 18-35 године? Тој е моја оцена како дугогодишњег посетиоца на чаршију, и морам да признам да се драстично разликује од Куманово на крај на 80-ти године кд сам ја почнаја да искачам....да сам помлад, и нормално да не сам женет, ке сам отворија тему за клуб на обожаваоци на Кумановски жене...најпоштено:pishtoldz

Kajgana Shop

На врв Bottom