Куманово, кумановци, кумановки

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
IsidoraD напиша:
Tolko li smo samo kumanovci na ovj forum?
Javi se severnaaa!!!:)

ima uste edna...ama mislam deka ne go vide topikot.........poZZZZZ do nea...........:) :)

ps: i ja sea koga se zamisluvam...hmmmmmm.....ja sum na pola relacija sk-ku...i kaj mene tuka cepat neli kude,tuj,da te ebu...i taka dalje..........

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Ej tija zborovi "da te ebu " da ga ebu" i tako dalje su mi najodvratni.Epten su selski,jos pa kd ke gi kazes kumanovski su krajno glupi.Krsh!:pos:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
лелеее закон се кумановците нема што, посрцки од нив нема:)
башка како што ќе те насмее кумановец никој нема...
јас учам со една кумановка, девојката е крај.
абе само седни до неа и смеј се....и тоа акцентот каков им е, крш!
кумановци рулз!:music3::baeh:

IsidoraD

Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Tugooooo ziva da ne sam:)(takoj vika baba mi)
nego pls nemoj licno da sfatis ja toj pogore sto ga napisa ne ti se obrati na tebe nekoj opsto na kumanovci. Da ga ebu utece mi!:))):pos:
Mene mi e i mnogo cudno da pisuju kumanovski ali ete da ve nasmeju malko!:)

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
abe nema problem.....i ja ne go sfakjam seriozno toa dek enos god ipol ziveam tuj u selu.......

IsidoraD

Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Незнам како може некој Кумановац да незнае за што служи или што лечи бања у Стрновац.Тој мора да е некој Кумановац што не е отишја тамо само да погледнеш како е направено и ке ти е јасно за што е.Али добро да гу најду слику од бању па ке видите сами што местенце е тој најекстра е

IsidoraD

Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Ja sam bila u Strnovac znam kako izgleda i kude e,ali neznam stvarno za sto bolesti e taj banja posto nikad ne sam bila u situacija da idu da se lecu tamo.(fala bogu)
Ako znaes za sto e efikasna odgovori i objasni na ljudi!:)

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Стрновац бања од све лечи :) Највише од неебање :wink:
Абе идемо сас другари еднпут у мај тамо, преко ноќ, и едни на другу страну ни срам ни перде. Плескав си се... Среќа замагли се малце од вруќу воду иначе ќе требаше на страну да гледамо... Али слушаше се. Јебига, немав људи џакузи дома :pos:

П.С.
Бибе, не е акцент. Не е ни дијалект. Цел език е ма. Дебарчани, Охриѓани, Припорци имав акциент. Ми имамо език. Кумановски :wink:
П.П.С.
Услади ми се кумановски. Од с’к па надаље за неодредено време ќе пишују кумановски на ов’ј форум. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Најдобра жена у Македонију нашу е Кумановка, по могуќност ако е луда. Само пази да не те секира, зашто кумановке мужи ги секирав с`с секирче.
Цел живот ќе гу памту едну Марију од Зелени Рид, бемо колеги на шумарски, с`к мислу дек е на филолошки. Корпу од њу нема ник`д да гу забораву. Још ги чувам мејлови.

АААА Кумановке су опасне, пазете се људи.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Tonchie напиша:
Најдобра жена у Македонију нашу е Кумановка, по могуќност ако е луда. Само пази да не те секира, зашто кумановке мужи ги секирав с`с секирче.
Цел живот ќе гу памту едну Марију од Зелени Рид, бемо колеги на шумарски, с`к мислу дек е на филолошки. Корпу од њу нема ник`д да гу забораву. Још ги чувам мејлови.

АААА Кумановке су опасне, пазете се људи.
Де бе па ти, од кумановку корпу ли си добија? Тој не је за фалење, за плакање е!!!:pos::pos::pos:

Anchi

UNTOUCHABLE
Член од
18 декември 2005
Мислења
349
Поени од реакции
0
LouWeed напиша:
da ga ebu...tuj u selu sum.......:pos: :pos: :pos:
:pos: :cuc: :pos: :cuc: :pos: ..milichko be...hahahha...ne ti ide kumanovski a?:)
ima uste edna...ama mislam deka ne go vide topikot.........poZZZZZ do nea...........:) :)
a ovoj na mene li se odnasase ili ima jos nekoja kumanovka sto gu poznvas ovdeka?:) Stvarno ne sam ga videla topik do sga..nemam vreme sve da razgledam..ama od sga ke znam kude mozu da si komuniciram sas kumanovci:)
p0ozZz kumanovci...a i vidu deka dosta ne` ima ...samo napred:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Mandrak напиша:
Де бе па ти, од кумановку корпу ли си добија? Тој не је за фалење, за плакање е!!!:pos::pos::pos:
Мандрак, пишав претходно дека цурицата учи факс у Скопје, и попримила манири од скопјанките. Ај ако запознаам деновиве некоја нова кумановка ке пишам коментар.

Kajgana Shop

На врв Bottom