- Член од
- 19 септември 2009
- Мислења
- 5.081
- Поени од реакции
- 4.932
Ај ај видуваја сам те куде се скопски педерчиш ), иначе знам дека сте еделе прасе и кажано ми е и викан сам, ама беше у берово и немога да испоштују...Да ми изедеш кур : D
Никад не сам зборија скопски, не л'жи. Куманофски до гроб! А у Куманоо беше послеѓан викенд, едесмо прасе у тфој комшилук,не те викасмо зшто знаеше дека ке изл'жеш дека сам зборија скопски хаххах
За тија три д'на примети дека сообраќај е крш(како и увек), никој ништо не поштуе, пешачки нема, кој кд сака се укључуе, предност не постои, сфугде имаше гужва ради овуј усерену њујиар еуфорију.
Морам да признам дека ми фали куманофски фраерски либерте приступ,спонтаност,екскурзија концепт на живеање.А не вамо сфе некако програмирани, за едну усерену кафану немоеш да ги собереш скопјани, сфе они обврске имале, сфе ке се договоримо, ке видимо.Абе иди пи мези, усери се од повраќање јутретодн, а не како пиче си се затфроија у собу и дремеш на компјутер.
Иначе сто посто си управо, у Куманово за у кафану у рок од 10 минута се организирам сс екипу, у Скопје што имам едну екипу како у њиву на копање да ги викаш, па слободан дн немам, па незнам како сам сс девојкуми организиран, па незнам дали ке стигну...