Кршење тастатури и мауси

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Од Guitar Hero 3 нај многу се симам изнервирано, тастатурата лом ја направив, но сепак играта ми е во крвта:ojea:

so iam eden drugar a be koa ke mu daat headshoot zima mausot go frla u monitor a tastaturata ja treska od biro ne normalen ali sea kupi nov komp i pomalku mava

Јас ко ке се изнервирам мавам по монитор и по кујкиштето а порано на CS ко ке ме отепаја го трескав маусо само не до долку да го искршам :D:D

Порано на стариот компјутер ќе ме изнервираше некоја игра или ќе го удрам мониторот или маусот од маса или па тастатурата а на овој сега не мавам ништо:wink:

Стариот компјутер го мавав од сите страни.
Бокс во монитор, боксови на тастатурата па збирав копчиња, шут на кукиштето, маусот во ѕидот...
А сеа на новиот, од кога го земав, 2-3 недели го мавнав бокс на екранот(LCD) и прегоре, го поправија и сеа го немам чепнато.
Сега мавам по бирото со боксови, а некад и на тастатурата ја решавам.:)

па се дешава бар џоистикот ми знае
таа црна pes не ја играм више 2 џојстика иам искршено на неа
а иначе не мавам по маусот може лошо да го удрам па да ме боли али затоа тастатурат после nfs обавезно го јаде :pos2:

За чудо се стопирам во моментите кога треба да скршам нешто, зашто после ќе треба да го купувам одново, иако сум многу избувлив и многу штета правам понекогаш.Имам удирано по маусот и тастатурата, ама ги немам трајно оштетено досега.

Јас мавам по креветот со цела сила, ама никогаш по тастатура, монитор глуфче, оти сепак тие ќе ми требаат за да тепам после поминатата нервоза! :D

Стариот компјутер го мавав од сите страни.
Бокс во монитор, боксови на тастатурата па збирав копчиња, шут на кукиштето, маусот во ѕидот...
А сеа на новиот, од кога го земав, 2-3 недели го мавнав бокс на екранот(LCD) и прегоре, го поправија и сеа го немам чепнато.
Сега мавам по бирото со боксови, а некад и на тастатурата ја решавам.:)

Еее малце да не забегавме..:)

па се дешава бар џоистикот ми знае
таа црна pes не ја играм више 2 џојстика иам искршено на неа
isto no sepak uste igram pes i uste ke igram.no mavam i na maus i na tastatura
koga go imav stariot pc go klocav kukisteto a sega ne....

Тастатурата има трпено доста трпено од мене боксови.Масот го иам трескано ама не и скршено.Како тргнало ќе биде наскоро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom