Gandradelic
Banderash
- Член од
- 31 март 2014
- Мислења
- 1.297
- Поени од реакции
- 782
Kako e vo Kavos? Ima nekoj ideno da spodeli mislenje? Slusham deka mnogu otkacheno bilo tamo.
Како се движат цените за скутер, 60 евра од ден, или..?Бев во Крф па да споделам и јас нешто
Значи бев сместен во местото Ипсос. Местото не е многу големо, но има доста ресторани и продавници по крајбрежјето. Плажата не е многу добра со камења е, ама убава работа е што има доста плитко кога ќе влезеш во море и е песок. Морето е топ скоро секогаш. Добра работа ќе ви е скутер да си изнајмите (60 евра ви е) за да си шеткате од место на место. Јас не изнајмив и затоа и не бев на многу други места. Од Ипсос блиску е Барбати, а после Глифа и можете пешки да си тргнете за 40 минути ќе стигнете, ако ви се пешачи. Истотака до градот карта ви е евро ипол со бус, а бус има многу често така да нема да ве фати многу. За сместувања мислам дека може да се најде 15 евра од по соба за ден, што не е скапо. Пазарете во АБ Маркет ако сте сместени во Ипсос бидејќи најдобри цени има. Леб ви е околу 1.20, вода 6 шишиња ви е 1.80, кроасан севен дејс 0.93, сок вака фанта мала ви е околу 0.73. Цигари немојте никако да купувате таму бидејќи најефтините им се 3.20 така да носете си од дома. И тоа.
Па искрено не ми текнува, ама 60 евра 100% не беа. Бидејќи сите изнајмуваат скутери за да го прошетат островот, а они имаат доста скутери и голем дневен профит, 10,15 евра од ден мислам беше. На точна цена не ми текнува, бидејќи не изнајмивме ние, ама знам имаше на Македонци поскапо, а на Срби поефтино да им изнајмат, глупости...Како се движат цените за скутер, 60 евра од ден, или..?
И на повраќаници,на мочка и на гомна исто мириса. [DOUBLEPOST=1401467116][/DOUBLEPOST]Haha Gledav neshto, mi mirisa na ORGII. )))
15-20 евра од ден,зависи како се ценкаш и што кубикажа е скутерот.Јас со другар рентав четирицикл за 28 евра дневно и многу јака ствар е и би ти го препорачал.Како се движат цените за скутер, 60 евра од ден, или..?