- Член од
- 2 ноември 2011
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 81
Може ли некој што бил веќе на овој остров во Грција, да ми каже колку чини траектот од Игуменица до Крф (повратна) и колку често ги има траектите.
Ај некој нека каже каде е најубаво за сместување. Дали Кавос, Ипсос, Агиос георгиос, мораитика или некое др место, каде има најубави плажи ???
А има ли тури од агиос георгиос за аква паркот и која цена е? И други тури какви има и цени отприлика? Знам дека агиос георгиос е помирно место ама има ли по некој кафич или можеби дискотекаagios gorgios....definitvno
А има ли тури од агиос георгиос за аква паркот и која цена е? И други тури какви има и цени отприлика? Знам дека агиос георгиос е помирно место ама има ли по некој кафич или можеби дискотека
По мое мислење Ипсос ти е најдобра опција. Блиску си до главниот град, во самото местенце има 2-3 дискотеки, ресторантчиња. Плажата не е нешто кој знае каква,но не е ни лоша, меѓутоа затоа со моторче секаде се стига. Кавос јес да има јаки журки но од таму нема шанси да ги видиш убавите плажи како Сансет бич, каналот на вљубените, Глифада, палеокастрица, бидејќи Кавос е многу далеку. Јас кога бев се плаќаше 20 евра влезница во аква паркот. Од ипсос со моторче можеш сам да отидеш.Ај некој нека каже каде е најубаво за сместување. Дали Кавос, Ипсос, Агиос георгиос, мораитика или некое др место, каде има најубави плажи ???
Не ти препорачувам да престојуваш во Мораитика, зошто само стари луѓе има таму, 95% се стари, но плажата е многу убава. АКо сакаш забава оди во Кавос, а и во градот Крф, т.е. Керкирa е многу убаво.Ај некој нека каже каде е најубаво за сместување. Дали Кавос, Ипсос, Агиос георгиос, мораитика или некое др место, каде има најубави плажи ???
Kavos i Ag GeorgiosАј некој нека каже каде е најубаво за сместување. Дали Кавос, Ипсос, Агиос георгиос, мораитика или некое др место, каде има најубави плажи ???
Дали има автобуски превоз од агиос георгиос до другите места на пр Дасиа, Ипсос, Кавос?Kavos i Ag Georgios