Хах, позната ми е приказнава, нешто слично ми се има и на мене случено. Мој најдобар другар сакаше да ми мести еден негов другар, се сретнавме, се...ама мене детето ми остави некаков впечаток, ама не Бог знае колку јак. Ама како минуваа деновите, во мене се јавуваше се поголемо љубопитство од една страна и симпатија од др. ама си премолчав и на другарот ништо не му кажав. Поминаа 5-6 месец, недела дена пред да почнеме со школо и сосема случајно се сретнав со другар ми, и се појави ТОЈ. Не беше нешто мн. мн. изменет, ама ширеше овојпат некаква харизма... Се поздравивме, се тоа ок, и вечерта на мсн, прво нешто другаров што ми го кажа е дека вечерва дознал нешто ужасно во врска со него. Претпоставував што е но чекав он да ми каже, и ми излегоа точни претпоставките...ТОЈ ќе си идел од Македонија
И тогаш не можев веќе да издржам, му кажав на другар ми се...ама беше прекасно...зашто тој додека сакаше јас не сакав, т.е. се правев дека не сакам. После тоа отидовме сите заедно на кафе, и другар ми сакаше да не намести...ама ништо не се случи. И среќа што ништо не се случи
По 2 дена он си одеше, прашање е дали некогаш во живот ќе го видам, а ако ми се допаднеше да сум со него...ќе ми беше мн.потешко
Така да сега си останавме френдс
А за ситуацијава твоја... може да ме привлече некој ако внатрешно т.е. карактерно се има сменето, а надворешно...сеедно ми е дали е убав и пицнат, ако нема однесување и карактер. Така да дури и да го видам да ми е убав надврешно, дур не дознаам дека и карактерно се сменил, ништо не правам. И доколку има женска, би пробала најпрво на пријателска база со него. Ако приметам дека чувствува нешто кон мене, ок, можеби би се случило нешто, но пред тоа доколку он раскине со женската, ако не здравје, ќе ми остане тоа како животна лекција за загубените работи