Кругот се врти?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Фино лепо ќе и речем: Јади ми кхмкурофкмхкмм :):):):) Не верувам дека би имала таква ситуација освен ако женското е глупаво или обратно.
 

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Не ми се случило вака,обично кој давам корпи,ги давам за секогаш,добро сега не можам да знам дали ќе бидат засекогаш,ама ете,уште не ми се десило да ми се присвиѓа некој одпосле.
А мене некој да ми даде корпа,па после да ми рече ај сакам,не може така.Не знае што сака,а не ми треба некој што не знае што сака.
 
Член од
23 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
3
Ednash korpa,sekogash korpa:D...ima isklucoci koga se daeni tie korpi bez razmisluvanje,ili pod vlianie od drugi,za koi podocna se kaam
 

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ми се десило да дадам корпа, и после да имам второ мислење :) као..:лее се заебав...
 

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
64
Значи дали сте се нашле во ваква ситуација...давате корпа па после некое време се сецкате и сваќате дека ја свиѓате таа особа...или обратно...ви лупаат корпа после сакаат да се со вас...како реагирате,кој е вашиот одговор?

Ми се случило да не ми се свиѓа типот од прва,да не изгледа по мој вкус а после некое време да ми се засвиѓа поради односот што го имаме и да се смувам со него.За ништо не е касно па ни за тоа,така да ако направам грешка и ако имам прилика да ја исправам го правам тоа и вложувам доволно:pipi:
 

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Сум попуштил откако претходно ме одбила, барем на еден пат се сеќавам. И ми се дешавало да избрзам у офсајт со давање корпа, па да сакам нешо со некоја и најчесто се обидувам да и пуштам семафорот на жолто за да тргне пак.. :pos:
У принцип тие работи се нормални пошо секој момент е единствен, а ние и така се менуваме доста брзо и различно перцепираме се околу нас.
 
Член од
10 април 2008
Мислења
52
Поени од реакции
1
Јас порано друго правев...им се пуштав и ќе пукнев додека не ги насочам кон мене, а кој ќе им се присвиѓав на крај им лупнував корпа..
еееее,не се лути ама такви женски неможам да смислам
 
N

NaSTy`G|rL

Гостин
Mи се има случено. Ме трчкаше, му дадов корпа. После јас него, па тој мене ме корпоса. И од коа израмнивме сеа сме заедно веќе 10 месеци :back:
 

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
а бе вие женските такви сте. Додека трча некој по вас вие не му обрнувате внимание, па после кога ќе престане да трча по вас вие трчате по него и се така си се врти.
 

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
се што правам е добро размислено и така да корпата ја пие и нема назад,а за другото може само да сонува иако сум копиле па ќе ја опнам онака од инает ама се останува на тоа,како викаат после ебење нема каење:pusk:
 

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Па тоа е типично да даваат корпа,па да се покајат за личности кои се прават важни,дека не паѓаат одма на понудата,дека треба да ги молат!Такви се оние мачо типци или важни девојчиња-кои се прават ,,јаки п***и,, демек они не се освојуваат лесно??!!Ама,после кога кога ке сФаТаТ дека јА испуштиле шансата може да е касно!Затоа подобро речете ке размислам некој ден,отколку сакам-па не сакам,па корпа,па не!Не си играјте со туѓи чуства,зошто се се врти,се се врака и плака!
 

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.704
Поени од реакции
4.891
Prviot stav e najbiten ..zelezoto se kova dodeka e vrelo ..a ako si "picka" i se premislish ..e eden od znacite na dvolicnost ,idiotizam , kretenizam "gjubre" covek
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.692
Поени од реакции
13.326
Ми се десило ова. И после сфатив дека помина возот дека таа и не била така лоша. Но како што реков помина возот и скрстив раце па продолжив понатану. А за тоа дека некоја дека ми се допаѓала па корпа па тркалото свртено? И тоа ми се има десено. Но бидејќи повредата беше неподнослива не и` дадов шанса. А можев. И можам. Скоро во се` давам втора шанса. Но како што реков, the humiliation was too much to be forgiven and forgotten..
 
Член од
27 март 2007
Мислења
91
Поени од реакции
1
Mene mi se sluci posle 3 godini da svadam deka ne trebalo da go korposam:):):)znaci go gledav samo na leto i neznam zosto sekoe leto me molese i molese,i mi gi prakase najubavite poraki na svet.A jas bev BITCH i go zaebavav do kraj.kako i da e tretata godina koga go vidov mi bese krivo za se sto pravev.
TOO LATE,svati tipot i za inaat se izmuva so druga pred mene.:duel:
i taka.:tapp::tapp::tapp: (go opravduvam-ne go zasluzuvam)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom