Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.114
- Поени од реакции
- 30.181
Ок члену од пред недела дена.clen od 2009, uste se zanimavas so ovie raboti greota si
Ок члену од пред недела дена.clen od 2009, uste se zanimavas so ovie raboti greota si
Куравелата најпрво беше судски приправник во судот, имаше правен само, ни адвокатура и слично. Откако се покажа кај бате саше, инстант ја унапредија во судијка без судска академија, случај без преседан кај нас, имаше 26 години мислам. Мислам дека пред неколку години ја разрешија од судија, е сега како стана адвокатка во меѓувреме треба изгледа да прашаме некој од другите батиња како филипче, заев и ќурка.Чек,чек. Оваа куравелава што ја подаваа Мијалков и компанија сега адвокатка станала
Сарказам нешо ова она, а шанкуре? Или слабо?да да, посебно зашо го тепале, дај бе не претервете со филмој, го уби ко куче и сега куќен притвор ќе добиел.
İ izvor dava od wikipedia sto sekoj covek moze da napise nesto tamu hahahahahclen od 2009, uste se zanimavas so ovie raboti greota si
тој мене шанкуре, абе грев еден....Сарказам нешо ова она, а шанкуре? Или слабо?
не се нервирај шанкурче одма, не си го сфаќај лично. Гледај работата, дреми на форумов, и терај ситој мене шанкуре, абе грев еден....
ne se zanimavam, lezam zatvor, gledam vasi mislenja, imbicilskiОк члену од пред недела дена.
поздрави ги дечките внатре и имајте пријатен престој, кој ќе праша, кажи им "имате поздрав од Република Кајгана"ne se zanimavam, lezam zatvor, gledam vasi mislenja, imbicilski
Како што те читам по коментариве изгледа ти си оној што лежи за кебапитеne se zanimavam, lezam zatvor, gledam vasi mislenja, imbicilski
+ pivo i sopska kecКако што те читам по коментариве изгледа ти си оној што лежи за кебапите
all-inпоздрави ги дечките внатре и имајте пријатен престој, кој ќе праша, кажи им "имате поздрав од Република Кајгана"
Ако е точна таа вест тогаш Артан Груби трие раце и се спрема за прослава.Ке скине конци кај дае Али Ахмети се тресе како куче од болести па после ке ве видиме вас учките назад у шатори таму ви е местото индијанско племе маме ви ебам shiptarskoo