Криминалци и криминални групи во МК

Член од
9 август 2014
Мислења
494
Поени од реакции
1.596
Чек,чек. Оваа куравелава што ја подаваа Мијалков и компанија сега адвокатка станала :icon_lol:
Куравелата најпрво беше судски приправник во судот, имаше правен само, ни адвокатура и слично. Откако се покажа кај бате саше, инстант ја унапредија во судијка без судска академија, случај без преседан кај нас, имаше 26 години мислам. Мислам дека пред неколку години ја разрешија од судија, е сега како стана адвокатка во меѓувреме треба изгледа да прашаме некој од другите батиња како филипче, заев и ќурка. :D

Член од
21 август 2024
Мислења
1
Поени од реакции
11
Само Ел Салвадор модел за нашава држава.
Криминалците се осилени, шетаат слободно или се во “куќен притвор”. Ќе дојде време ќе мора сите да се вооружаме бидејќи не знаеш на која криминогена битанга ќе му текне дека имаш пари и ќе сака да те ограби.
Полицијата е тотално прегазена и вакви ствари во време на Југославија биле незамисливи. Уште па некоја адвокатка ќе ти паламуди за прекумерна сила… а човекот сред бел ден беше брутално убиен.
Не се работи за македонци, албанци или босанци. Овде луѓе царува мафијата и криминалот. Се изнаотворија само коцкарници, казина и друштва за брзи кредити. За жал немаштијата која ги толчи сите ќе продуцира се повеќе криминал и грабежи…

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Лицето Е.К. избегало од КПУ „Идризово“ на 15 април 2024 и од страна на МВР била распишана централна потерница истиот ден. Лицето А.К. избегало од КПУ „Затвор Скопје“ на 22 јули 2024 и од страна на МВР била распишана централна потерница истиот ден, велат од МВР за „Слободен печат“.

Све што треба да знаете за земјава, наместо да се во затвор, избегани, си убиле глатко човек сред бел ден, каков апсурд е ова и какво дно од земја сме ние. Џабе потерници, џабе све, отиде еден живот и цела фамилија ја завија у црно, ова е веќе институционален проблем, овие луѓе не смееле да бидат на слобода и да бевме нормална земја, а не сме, за ова што сега се случи повеќе луѓе треба да одговараат.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.023
ne se zanimavam, lezam zatvor, gledam vasi mislenja, imbicilski
поздрави ги дечките внатре и имајте пријатен престој, кој ќе праша, кажи им "имате поздрав од Република Кајгана"

Член од
21 октомври 2023
Мислења
1
Поени од реакции
0
Sto bese nokeska guzvata pred simpo na partizanska i pred ruzvelt kaficot? Mnogu policija i marici imase

Член од
15 август 2024
Мислења
8
Поени од реакции
5
Како што те читам по коментариве изгледа ти си оној што лежи за кебапите
+ pivo i sopska kec
Автоматски споено мислење:

поздрави ги дечките внатре и имајте пријатен престој, кој ќе праша, кажи им "имате поздрав од Република Кајгана"
all-in

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
Ке скине конци кај дае Али Ахмети се тресе како куче од болести па после ке ве видиме вас учките назад у шатори таму ви е местото индијанско племе маме ви ебам shiptarskoo
Ако е точна таа вест тогаш Артан Груби трие раце и се спрема за прослава.

Kajgana Shop

На врв Bottom