Криминалци и криминални групи во МК

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.431
Поени од реакции
3.743
Jas imam okolu 75 kila druze ako sakas vikend se srekjavame tvoja lokacija kako sekogas normalno 30 kila kosturi motori policija tie ti se prazni muabeti samo eve javno ti baram fight grupa so grupa vikend pisi lokacija i saat.
Како група со група која група изрази се убаво? Може кај бурекџилница кај тебе во мало.

Член од
9 март 2025
Мислења
3
Поени од реакции
0
Prasav zatoa shto na profilot na Facebook na Ardian Masllani denes ima izvadeno slika zaedno vo Idrizivo i Burim Haracina zatoa prasav dali e priveden.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.282
Поени од реакции
12.358
Pa neli si ti zastapnik na crvenite od taa strana na vardarot
Тој е застапник на Кајгана Ултрас, а со такви да си немаш работа (верувај на чичо). После да не биде, не знам ја у подрум су бил, некој друг пишувал по форуми. :D

Член од
6 ноември 2024
Мислења
856
Поени од реакции
1.591
Jas imam okolu 75 kila druze ako sakas vikend se srekjavame tvoja lokacija kako sekogas normalno 30 kila kosturi motori policija tie ti se prazni muabeti samo eve javno ti baram fight grupa so grupa vikend pisi lokacija i saat.
Тебе ветар од мост ќе те дувне а не пак да се фајтариш. Земи научи нешто, твори, биди полезен за општеството во кое живееш. Ама џабе пишувам, само точките и запирките ќе допрат до тебе.

Член од
12 март 2024
Мислења
64
Поени од реакции
209
Тебе ветар од мост ќе те дувне а не пак да се фајтариш. Земи научи нешто, твори, биди полезен за општеството во кое живееш. Ама џабе пишувам, само точките и запирките ќе допрат до тебе.
O kur da bricis gnasa edna skapana motaj joint u terasa i pisi na forum tolku znaes i razbiras.
Автоматски споено мислење:

Тој е застапник на Кајгана Ултрас, а со такви да си немаш работа (верувај на чичо). После да не биде, не знам ја у подрум су бил, некој друг пишувал по форуми. :D
Xaxaxax
Автоматски споено мислење:

Гори скопјеее.

Attachments

Член од
14 октомври 2021
Мислења
306
Поени од реакции
632
Motaj joint U terasa
Motaj go be vla, be o
se gleda deka ste od PLANINA. So ova OOO
Ooo be vla
Bog da cuva

Член од
12 март 2024
Мислења
64
Поени од реакции
209
Skopje e nase o srce moe motaj u terasa i cekaj prodolzen vikend da ima da odis u grcka.

Kajgana Shop

На врв Bottom