- Член од
- 2 април 2007
- Мислења
- 36
- Поени од реакции
- 76
се пријавил самЧекај сеа, еден од убијците односно учесниците за убиството во Мавровка е во бегство? Зашто не се објави цело име и презиме и слика? Зашто им се крие идентитетот на убијците?
се пријавил самЧекај сеа, еден од убијците односно учесниците за убиството во Мавровка е во бегство? Зашто не се објави цело име и презиме и слика? Зашто им се крие идентитетот на убијците?
Таа е таа или попозната како бебо на Саше. Ништо чудно бидејќи се босанци, а курвичкава е внука од сестра на газдата на руле турс омерагиќЧек,чек. Оваа куравелава што ја подаваа Мијалков и компанија сега адвокатка станала
Оваа Санџаклика да ти била,ке ја памтиме како Дпмнеовка запослена со првиот снег.Чек,чек. Оваа куравелава што ја подаваа Мијалков и компанија сега адвокатка станала
Па не верувам дека бате Саше и баш сакал да се подава во овој случај. Муабетите се дека стрикно на соло-продори идел тука и средил бар два-три црвени картони за тие што барале подавање.Чек,чек. Оваа куравелава што ја подаваа Мијалков и компанија сега адвокатка станала
Fantom u zajak ne pukal a ne u covekBoris Mutkov Fantom pozadi pukanjeto vo Cento
Ovaa na Mijalkov edna od ebacicite, bebo sto go vika u prisluskuvanite razgovori. Go tepale, pa dobro sto ne go utepale pukal na policija. Koja beda odbrana, zrtva uste da gi napraat deka specijalci gi tepale. U evropa I amerika se likvidiraat odma ne se apsi tamuСе огласи адвокатката на убиецот кај Мавровка: Сторителот прилично бил тепан при апсењето - Либертас
Адвокатката Софија Лаличиќ која го брани осомничениот за вчерашното убиство кај Мавровка вели дека при неговото апсење била употребена прекумерна сила. Во изјава за Сител, по завршувањето на распитот во Кривичниот суд вели дека одбраната доставила приговор за законитоста на лишувањето од...libertas.mk
Ovaa bosanka e zatoa po taa linija gi brani osomniceniteЧек,чек. Оваа куравелава што ја подаваа Мијалков и компанија сега адвокатка станала
после оваа одбрана мислам дека експресно треба да се ослободи убиецов.Се огласи адвокатката на убиецот кај Мавровка: Сторителот прилично бил тепан при апсењето - Либертас
Адвокатката Софија Лаличиќ која го брани осомничениот за вчерашното убиство кај Мавровка вели дека при неговото апсење била употребена прекумерна сила. Во изјава за Сител, по завршувањето на распитот во Кривичниот суд вели дека одбраната доставила приговор за законитоста на лишувањето од...libertas.mk
да да, посебно зашо го тепале, дај бе не претервете со филмој, го уби ко куче и сега куќен притвор ќе добиел.Како што е по навика у вукојебинава мислам дека ќе му дадат куќен притвор... од кој потоа ќе фати кривина... на Косово...
clen od 2009, uste se zanimavas so ovie raboti greota si
Поделен народ не може да опстои во една држава.Со ваква економија и образование, овие теми ќе бидат секогаш активни.clen od 2009, uste se zanimavas so ovie raboti greota si