Криминалци и криминални групи во МК

Член од
2 април 2007
Мислења
36
Поени од реакции
76
Чекај сеа, еден од убијците односно учесниците за убиството во Мавровка е во бегство? Зашто не се објави цело име и презиме и слика? Зашто им се крие идентитетот на убијците?
се пријавил сам :)

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822

Член од
2 август 2017
Мислења
275
Поени од реакции
406
Чек,чек. Оваа куравелава што ја подаваа Мијалков и компанија сега адвокатка станала :icon_lol:
Таа е таа или попозната како бебо на Саше. Ништо чудно бидејќи се босанци, а курвичкава е внука од сестра на газдата на руле турс омерагиќ

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.435
Поени од реакции
2.435
Чек,чек. Оваа куравелава што ја подаваа Мијалков и компанија сега адвокатка станала :icon_lol:
Оваа Санџаклика да ти била,ке ја памтиме како Дпмнеовка запослена со првиот снег.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.639
Поени од реакции
4.241
Па не верувам дека бате Саше и баш сакал да се подава во овој случај. Муабетите се дека стрикно на соло-продори идел тука и средил бар два-три црвени картони за тие што барале подавање. :icon_mrgr:

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
Boris Mutkov Fantom pozadi pukanjeto vo Cento
Fantom u zajak ne pukal a ne u covek
Автоматски споено мислење:

Ovaa na Mijalkov edna od ebacicite, bebo sto go vika u prisluskuvanite razgovori. Go tepale, pa dobro sto ne go utepale pukal na policija. Koja beda odbrana, zrtva uste da gi napraat deka specijalci gi tepale. U evropa I amerika se likvidiraat odma ne se apsi tamu
Автоматски споено мислење:

Ovaa bosanka e zatoa po taa linija gi brani osomnicenite

Последно уредено:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.023
после оваа одбрана мислам дека експресно треба да се ослободи убиецов.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.023
Како што е по навика у вукојебинава мислам дека ќе му дадат куќен притвор... од кој потоа ќе фати кривина... на Косово...
да да, посебно зашо го тепале, дај бе не претервете со филмој, го уби ко куче и сега куќен притвор ќе добиел.

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
407
Поени од реакции
774
clen od 2009, uste se zanimavas so ovie raboti greota si
Поделен народ не може да опстои во една држава.Со ваква економија и образование, овие теми ќе бидат секогаш активни.

Kajgana Shop

На врв Bottom