Криминалци и криминални групи во МК

Член од
23 август 2010
Мислења
39.586
Поени од реакции
114.974
Xaxaxaxaxa voda spiet ali Dzepar nee, sankot na plaza go zapali za osteta- ne uspea da zemit, vo sahta padna I tuka ne uspea osteta da zemit, so taa nivata 10 godini se maftat ne mu uspevat uste da obezbedit zgrada izleda i za to osteta ke barat, ednostavno ne mu se nakloneti planetive poslednive godini :)
ххахахахаахаха каков муабет еј, не успеал оштета да земе од пожар, од нива и на крај ПАДНАЛ ВО ШАХТА и не успеал да земе оштета. :pos: :pos: :pos: Многу луда тема мајке ми :ROFLMAO:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.752
Не е пуштен на слобода воопшто,туку е ослободен од тоа дело сега за сега бидејќи немало доволно докази. Но во притвор е поради другото дело во Грција,за тоа има конкретни докази и барање од Грците да биде пренесен таму.
Невин, пуштен, а фактички го кријат.

Член од
24 август 2017
Мислења
586
Поени од реакции
1.342
ххахахахаахаха каков муабет еј, не успеал оштета да земе од пожар, од нива и на крај ПАДНАЛ ВО ШАХТА и не успеал да земе оштета. :pos: :pos: :pos: Многу луда тема мајке ми :ROFLMAO:
Citiram lokalen krimos legenda sho podocna postana na nivo na drzava, eden biser za vreme na negovata direktorska pozicija......Vraboten:: Dzacka Dzackaaa... Dzaci: Kazi bee... Vraboten: Stigna faks.. Dzaci:: Pa pusti go da vlezit....I stavi po edno kafe :D

Член од
16 август 2018
Мислења
70
Поени од реакции
104
Имаше еден случај од велес , каде човек околу 50 и нешто години возраст го носат во франкфурт на "арбајтен штрасе" , му се кажува; " оди таму и таму, во тој и тој парк, помеѓу таа и таа клупа има "штек". Земи го. ".... овој оди, го нема пола саат, саат, два саата, и се јавува во "централа", налутен, вика; " абе вие мене ме ебете на овие години да барам штек во парк, сите ме гледаа."

Пс
ЕБАЧИШТЕТО БАРАЛ ШТЕК ЗА СТРУЈА!!!

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Имаше еден случај од велес , каде човек околу 50 и нешто години возраст го носат во франкфурт на "арбајтен штрасе" , му се кажува; " оди таму и таму, во тој и тој парк, помеѓу таа и таа клупа има "штек". Земи го. ".... овој оди, го нема пола саат, саат, два саата, и се јавува во "централа", налутен, вика; " абе вие мене ме ебете на овие години да барам штек во парк, сите ме гледаа."

Пс
ЕБАЧИШТЕТО БАРАЛ ШТЕК ЗА СТРУЈА!!!
Тој период пред 2010 пола маало мислам дека имаше отидено таму, тато ќе си доеше од работа од сабајле испаднат, изморен и додека ручевме ќе спомнеше на заебанција, другата недела ќе одам и јас "горе" и мама одма хаос правеше хаха. На едно другарче вујко му беше ученик на генерација во тоа време денеска работи во Холандија и е многу успешен на струката ама во тоа време наместо на факс, право "горе" се качи. Најпопуларни ликови од маало ни беа Скршениот(водачот на Франкфурт мафија) и Влатко Темелков, крилото што играше за ракометна репрезентација во златната генерација од 5 место во Ниш. Интересни маалски моменти, уште памтам сабајле кога беше тоа акцијата диригент, цело улица беше со полиција, покрај Скршениот мислам дека уште некои 2,3 имаше уапсени од кај нас.

Член од
16 август 2018
Мислења
70
Поени од реакции
104
Тој период пред 2010 пола маало мислам дека имаше отидено таму, тато ќе си доеше од работа од сабајле испаднат, изморен и додека ручевме ќе спомнеше на заебанција, другата недела ќе одам и јас "горе" и мама одма хаос правеше хаха. На едно другарче вујко му беше ученик на генерација во тоа време денеска работи во Холандија и е многу успешен на струката ама во тоа време наместо на факс, право "горе" се качи. Најпопуларни ликови од маало ни беа Скршениот(водачот на Франкфурт мафија) и Влатко Темелков, крилото што играше за ракометна репрезентација во златната генерација од 5 место во Ниш. Интересни маалски моменти, уште памтам сабајле кога беше тоа акцијата диригент, цело улица беше со полиција, покрај Скршениот мислам дека уште некои 2,3 имаше уапсени од кај нас.
Не ги вложија парите како треба, за тоа и свиреа клавир.
Парите си ги потрошија преку ауспух и носни слузокожи, зошто зенитот за една морално пропадната , запоставена жива генерација беше да се купи бвм и да се шмрка по 10ка ден, па нова гардероба па наочари, таква глума мислиш дека родени беа во шлагот.
Тоа беше една снаодливи заебана зла печалба. Да не се повтори!!!

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Не ги вложија парите како треба, за тоа и свиреа клавир.
Парите си ги потрошија преку ауспух и носни слузокожи, зошто зенитот за една морално пропадната , запоставена жива генерација беше да се купи бвм и да се шмрка по 10ка ден, па нова гардероба па наочари, таква глума мислиш дека родени беа во шлагот.
Тоа беше една снаодливи заебана зла печалба. Да не се повтори!!!
Многу мал бев тогаш за до толку да сум ги разбирал работите ама еден друг комшија(Скчето го викаа на прекар) беше нашмркан 24/7, ликот немаше возачка и возеше само моторче па жена му беше шофер :icon_mrgr:
Имаше две ќерки, девојчињата во локалната продавничка се утепуваа од пиење кока коли, за нас нешто незамисливо во тоа време како деца на работничка класа. Него мислам дека не го уапсија тогаш ама за жал проднал сам по себе како што разбрав последно. Има неколку луѓе што до ден денеска си живеат поштено а почнале од тоа ама најверојатно не се навлекле и знаеле како со парите.

Член од
10 октомври 2021
Мислења
45
Поени од реакции
20
Немат веќе никаков кафич Џепар изгледат дека не работит поќе. Ги намести децана на убај места ги среди, имат некоја нива зад болницине, најверојатно згради ќе се прает таму, и изгледа не се замарат поќе. Мислам дека само налето го работит Лагадин кафичон, ама и таму запустено е
Na sho pozicija rabotet?

Kajgana Shop

На врв Bottom