- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.290
- Поени од реакции
- 15.433
како што пишуваат другите..тоа го правеше на провокатиевн начин...не се битни зборовитеШто викаше ?
како што пишуваат другите..тоа го правеше на провокатиевн начин...не се битни зборовитеШто викаше ?
Vo penzija na pecalba si e uste mislam da si e familijarno- nov zivot, legalen igracDa ne znajte so veljano so se desava posledno bese holandija
Zatishje nekoe pred I po akcijataРаде се врати ли од одмор?
Еве го мафијашов, ќего најш секој ден кај понацон на вежбањеВаква акција имаше кога го апсеа Џепарот.....ако зборуваме за истото
кој би рекол...Осомничен за убиствата на Жила во Шише бар и на Оки во Грција добил решение без да излезе од притвор
Во меѓувреме ЈО објасни дека решението значело дека Марку добил ново решение и останал во притвор, а објавеното од нас...lider.mk
Или па ги наредија коцките ...Zatishje nekoe pred I po akcijata
Летоска го видов на првата тераса на плоштадот, одма позади местото каде поставуваат бини. Ми изгелдаше како да е газда на терасата....таков впечаток добивЕве го мафијашов, ќего најш секој ден кај понацон на вежбање
Немат веќе никаков кафич Џепар изгледат дека не работит поќе. Ги намести децана на убај места ги среди, имат некоја нива зад болницине, најверојатно згради ќе се прает таму, и изгледа не се замарат поќе. Мислам дека само налето го работит Лагадин кафичон, ама и таму запустено еЛетоска го видов на првата тераса на плоштадот, одма позади местото каде поставуваат бини. Ми изгелдаше како да е газда на терасата....таков впечаток добив
На времето после апсењето, кога излегол од затво/притвор во диското во Палас го зел микрофонотод диџејот и нешто дрндал демек ,,еве јас се вратив,,
добра меморија имаш..обично седит под Муренката.....ме изнасмеа шо го спомна Понац/Поне/прекар му е по Ал Капоне.Летоска го видов на првата тераса на плоштадот, одма позади местото каде поставуваат бини. Ми изгелдаше како да е газда на терасата....таков впечаток добив
На времето после апсењето, кога излегол од затво/притвор во диското во Палас го зел микрофонотод диџејот и нешто дрндал демек ,,еве јас се вратив,,
Во случајот таков е законот (и Уставот), за осомничен максималното траење на притворот е 180 дена, а на дотичниот му е определуван притвор од август до сега. По влегување во сила на обвинителниот акт можи да се продолжи притворот до 1 или 2 години во зависност од кривичното дело. Тоа што уште не е поднесен обвинителен акт од обвинителство е друга работа, можно е да одолговлекуваат, ама судијата на претходна постапка нема никаква вина тука.кој би рекол...
Изненадување за сите кои ја поминаа деценијава у Илиридава со глава у песок.
Xaxaxaxaxa voda spiet ali Dzepar nee, sankot na plaza go zapali za osteta- ne uspea da zemit, vo sahta padna I tuka ne uspea osteta da zemit, so taa nivata 10 godini se maftat ne mu uspevat uste da obezbedit zgrada izleda i za to osteta ke barat, ednostavno ne mu se nakloneti planetive poslednive godiniНемат веќе никаков кафич Џепар изгледат дека не работит поќе. Ги намести децана на убај места ги среди, имат некоја нива зад болницине, најверојатно згради ќе се прает таму, и изгледа не се замарат поќе. Мислам дека само налето го работит Лагадин кафичон, ама и таму запустено е
Protiv liceto e zapisano evropska poternica. Koj ustav go dozvoluva toa?Во случајот таков е законот (и Уставот), за осомничен максималното траење на притворот е 180 дена, а на дотичниот му е определуван притвор од август до сега. По влегување во сила на обвинителниот акт можи да се продолжи притворот до 1 или 2 години во зависност од кривичното дело. Тоа што уште не е поднесен обвинителен акт од обвинителство е друга работа, можно е да одолговлекуваат, ама судијата на претходна постапка нема никаква вина тука.
Осомничен за убиствата на Жила во Шише бар и на Оки во Грција добил решение без да излезе од притвор
Во меѓувреме ЈО објасни дека решението значело дека Марку добил ново решение и останал во притвор, а објавеното од нас...lider.mk