Криминалци и криминални групи во МК

Член од
21 мај 2009
Мислења
198
Поени од реакции
192
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.643
Поени од реакции
3.983

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.260
Поени од реакции
84.342
кој би рекол...
Изненадување за сите кои ја поминаа деценијава у Илиридава со глава у песок.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.290
Поени од реакции
15.433
Летоска го видов на првата тераса на плоштадот, одма позади местото каде поставуваат бини. Ми изгелдаше како да е газда на терасата....таков впечаток добив

На времето после апсењето, кога излегол од затво/притвор во диското во Палас го зел микрофонотод диџејот и нешто дрндал демек ,,еве јас се вратив,,

Член од
21 мај 2009
Мислења
198
Поени од реакции
192
Летоска го видов на првата тераса на плоштадот, одма позади местото каде поставуваат бини. Ми изгелдаше како да е газда на терасата....таков впечаток добив

На времето после апсењето, кога излегол од затво/притвор во диското во Палас го зел микрофонотод диџејот и нешто дрндал демек ,,еве јас се вратив,,
Немат веќе никаков кафич Џепар изгледат дека не работит поќе. Ги намести децана на убај места ги среди, имат некоја нива зад болницине, најверојатно згради ќе се прает таму, и изгледа не се замарат поќе. Мислам дека само налето го работит Лагадин кафичон, ама и таму запустено е

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.521
Поени од реакции
2.545

добра меморија имаш..обично седит под Муренката.....ме изнасмеа шо го спомна Понац/Поне/прекар му е по Ал Капоне.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.710
Поени од реакции
5.585
кој би рекол...
Изненадување за сите кои ја поминаа деценијава у Илиридава со глава у песок.
Во случајот таков е законот (и Уставот), за осомничен максималното траење на притворот е 180 дена, а на дотичниот му е определуван притвор од август до сега. По влегување во сила на обвинителниот акт можи да се продолжи притворот до 1 или 2 години во зависност од кривичното дело. Тоа што уште не е поднесен обвинителен акт од обвинителство е друга работа, можно е да одолговлекуваат, ама судијата на претходна постапка нема никаква вина тука.

Член од
24 август 2017
Мислења
586
Поени од реакции
1.342
Немат веќе никаков кафич Џепар изгледат дека не работит поќе. Ги намести децана на убај места ги среди, имат некоја нива зад болницине, најверојатно згради ќе се прает таму, и изгледа не се замарат поќе. Мислам дека само налето го работит Лагадин кафичон, ама и таму запустено е
Xaxaxaxaxa voda spiet ali Dzepar nee, sankot na plaza go zapali za osteta- ne uspea da zemit, vo sahta padna I tuka ne uspea osteta da zemit, so taa nivata 10 godini se maftat ne mu uspevat uste da obezbedit zgrada izleda i za to osteta ke barat, ednostavno ne mu se nakloneti planetive poslednive godini :)

Член од
18 март 2023
Мислења
2
Поени од реакции
1
Во случајот таков е законот (и Уставот), за осомничен максималното траење на притворот е 180 дена, а на дотичниот му е определуван притвор од август до сега. По влегување во сила на обвинителниот акт можи да се продолжи притворот до 1 или 2 години во зависност од кривичното дело. Тоа што уште не е поднесен обвинителен акт од обвинителство е друга работа, можно е да одолговлекуваат, ама судијата на претходна постапка нема никаква вина тука.
Protiv liceto e zapisano evropska poternica. Koj ustav go dozvoluva toa?

Член од
2 ноември 2022
Мислења
37
Поени од реакции
199

Не е пуштен на слобода воопшто,туку е ослободен од тоа дело сега за сега бидејќи немало доволно докази. Но во притвор е поради другото дело во Грција,за тоа има конкретни докази и барање од Грците да биде пренесен таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom