Kllan Ramiz Merko
Kllan Ramiz Merko
Не си го разбрала вицот...Prv pat da iskomentiram posle dolgo mesecno citanje, soc se gordees li so toa sto Albanec e glaven za sekoja prljava rabota, droga prostitucija i alkohol? Se sto e protiv verata stoi vo ova sto si go pisal, tolku i znaes u zivotot nepismen eden, idi pomoli se malo u petak na dzumu, razgranici sto e dobro a sto ne e, Akobogda svi sa drogom u zatvor ili u grob.
cimaev mislam deka ja imase staveno istava slika kaj nego na profilШеваљ Муареми со Хамзат Чимаев (UFC Fighter)...не знам што прави човеков веќе каде и да е, опкружен е со познативе личности Прегледај го приврзокот 398596
Правилно и праведно.Prv pat da iskomentiram posle dolgo mesecno citanje, soc se gordees li so toa sto Albanec e glaven za sekoja prljava rabota, droga prostitucija i alkohol? Se sto e protiv verata stoi vo ova sto si go pisal, tolku i znaes u zivotot nepismen eden, idi pomoli se malo u petak na dzumu, razgranici sto e dobro a sto ne e, Akobogda svi sa drogom u zatvor ili u grob.
O gospoxho Selma prvo aselamu alejkum va rahmatulahi va barakatu. Kako sto rekol nas poslanik Muhamed salalahu alejhi veselam samo Allah e toj sto ke go sudi. Dok ti spies mirno ja se spremam za faxhr. Dok ti go kupuvas obleka vo Ist Gej ja go davam zakhat na xhami. Sigorno i hixhab ne go nosis uopste. Meka samo na slika si go videl a ja sum bil 2 puti ednas za hajj i drugi put za umrah. Nemas ti tolku godini kolku sum ja pravel rakati za salah. Ne go razbiras ti islam kako treba. Muhamed salalahu alejhi veselam go vrsel pljacka na karavani.Prv pat da iskomentiram posle dolgo mesecno citanje, soc se gordees li so toa sto Albanec e glaven za sekoja prljava rabota, droga prostitucija i alkohol? Se sto e protiv verata stoi vo ova sto si go pisal, tolku i znaes u zivotot nepismen eden, idi pomoli se malo u petak na dzumu, razgranici sto e dobro a sto ne e, Akobogda svi sa drogom u zatvor ili u grob.
Уапсени ситни риби (Македонци) и 3-4 Албанци кои биле замешани и со продажба на оружје...
Другар...да тераш вера и да посетуваш сајтови за криминалци, не оди баш заедно....O gospoxho Selma prvo aselamu alejkum va rahmatulahi va barakatu. Kako sto rekol nas poslanik Muhamed salalahu alejhi veselam samo Allah e toj sto ke go sudi. Dok ti spies mirno ja se spremam za faxhr. Dok ti go kupuvas obleka vo Ist Gej ja go davam zakhat na xhami. Sigorno i hixhab ne go nosis uopste. Meka samo na slika si go videl a ja sum bil 2 puti ednas za hajj i drugi put za umrah. Nemas ti tolku godini kolku sum ja pravel rakati za salah. Ne go razbiras ti islam kako treba. Muhamed salalahu alejhi veselam go vrsel pljacka na karavani.
isto i dozvoluval robinki za zina ama koj ti go kriv koga ne go citas Kuran:
https://quran.com/4/24?translations=21,95,17,85,22,18,20,19,84,101
Moze rob i robinki zeni da go poseduvas i da go prodavas i sam on go imal robinki koga go osvojuval nekoj mesto. Haram e koga se muslimani halal e koga ne se Allah toa go kazuval se ubavo pisuva vo tafsiri ama koj da go cita. Taka da gospoxho Selma ne e ubavo da go zborite vaka koga ne go znaete. Pozdrav i do tebe i do nashite braça po vera od tvoe rodno Batinci i poveke da go çitate koleksija na imam Buhari i imam Muslim a bogami i tafsiri na Ibn Kathir. Allah neka ti go pokaze put.
ЦареееO gospoxho Selma prvo aselamu alejkum va rahmatulahi va barakatu. Kako sto rekol nas poslanik Muhamed salalahu alejhi veselam samo Allah e toj sto ke go sudi. Dok ti spies mirno ja se spremam za faxhr. Dok ti go kupuvas obleka vo Ist Gej ja go davam zakhat na xhami. Sigorno i hixhab ne go nosis uopste. Meka samo na slika si go videl a ja sum bil 2 puti ednas za hajj i drugi put za umrah. Nemas ti tolku godini kolku sum ja pravel rakati za salah. Ne go razbiras ti islam kako treba. Muhamed salalahu alejhi veselam go vrsel pljacka na karavani.
isto i dozvoluval robinki za zina ama koj ti go kriv koga ne go citas Kuran:
https://quran.com/4/24?translations=21,95,17,85,22,18,20,19,84,101
Moze rob i robinki zeni da go poseduvas i da go prodavas i sam on go imal robinki koga go osvojuval nekoj mesto. Haram e koga se muslimani halal e koga ne se Allah toa go kazuval se ubavo pisuva vo tafsiri ama koj da go cita. Taka da gospoxho Selma ne e ubavo da go zborite vaka koga ne go znaete. Pozdrav i do tebe i do nashite braça po vera od tvoe rodno Batinci i poveke da go çitate koleksija na imam Buhari i imam Muslim a bogami i tafsiri na Ibn Kathir. Allah neka ti go pokaze put.
Све кажа детално гледам упатен си ти. За суљо цури што мислиш ти дали ќе се одмаздува?Собрани дополнителни информации за најновото пукање на Раде Штекли и поврзани случувања од периодот
Забележано е дека пукачот ги носи слушалките како заштита од идентификација преку изгледот на ушната школка инаку познат метод во истрагите по развиените земји што значи бил добро советуван од професионалци, снимките како што се зборува ги раширил Аќиф Јусуфи затоа што близок роднина му бил вработен на видео надзор во молот, апсењето наводно познат дилер од Грчец со толку јавна промоција одма се виде дека е освета на полицијата за пукањето, инаку приказната околу Клан Барон е повеќе новинарска игра отколку постоечка слика тоа формално им беше залепено на радикалните убијци од Македонија што во случајов се најдоа во пресрет на криминалниве убиства, потсеќа тоа на приказната за извесен Оки Серова и Бушат Хасани што ќе ја рушеа Грчец Дуќанџик екипата а тоа беше многу привидно зошто се работеше за веќе замрена екипа, сегашната поставеност на работите колку што сум разбрал е таква што Грчец си тера интернационално а преостанатите од Дуќанџик чекаат што ќе покаже времето знаејќи дека ова е тешко достапна ситуација за освети исто така Ѓорчевците што беа со нив биле разбегани на повеќе страни заради превземањето моќ на Раде инаку делумно наместената затворска казна на Тоте Беланоца уште трае исто како и на Бедри и нивниот Репки што го прославија со затворските бунтови, сега одвивањето на играта помеѓу завојуваните страни делува запуштено после сето ова веројатно сите завземале многу претпазливи држења иако сигурно они се меркаат постојано без разлика што веќе успешно е превземено она замисленото од службата односно контролирање на работите по нивен план.
Фасцинантно, мвр работи за раде?Собрани дополнителни информации за најновото пукање на Раде Штекли и поврзани случувања од периодот
Забележано е дека пукачот ги носи слушалките како заштита од идентификација преку изгледот на ушната школка инаку познат метод во истрагите по развиените земји што значи бил добро советуван од професионалци, снимките како што се зборува ги раширил Аќиф Јусуфи затоа што близок роднина му бил вработен на видео надзор во молот, апсењето наводно познат дилер од Грчец со толку јавна промоција одма се виде дека е освета на полицијата за пукањето, инаку приказната околу Клан Барон е повеќе новинарска игра отколку постоечка слика тоа формално им беше залепено на радикалните убијци од Македонија што во случајов се најдоа во пресрет на криминалниве убиства, потсеќа тоа на приказната за извесен Оки Серова и Бушат Хасани што ќе ја рушеа Грчец Дуќанџик екипата а тоа беше многу привидно зошто се работеше за веќе замрена екипа, сегашната поставеност на работите колку што сум разбрал е таква што Грчец си тера интернационално а преостанатите од Дуќанџик чекаат што ќе покаже времето знаејќи дека ова е тешко достапна ситуација за освети исто така Ѓорчевците што беа со нив биле разбегани на повеќе страни заради превземањето моќ на Раде инаку делумно наместената затворска казна на Тоте Беланоца уште трае исто како и на Бедри и нивниот Репки што го прославија со затворските бунтови, сега одвивањето на играта помеѓу завојуваните страни делува запуштено после сето ова веројатно сите завземале многу претпазливи држења иако сигурно они се меркаат постојано без разлика што веќе успешно е превземено она замисленото од службата односно контролирање на работите по нивен план.
Во секој помал град ги пуштаат Тигрите за овакви операции без соработка со локалната полиција за да не се компримитира акцијата.Чим за овие што се уапсени Струга ги пуштиле Тигрите шо требит да пуштет за овие вистинскиве криминалци. Па овие не се ни криминалци,на овие ќе ги уапсит полицаец во обука. Наместена работа не дека се чисти ама колку ексклузивно кажвеа реков којзнае кого апсет ко ги дознавам имињава смешно ми е. Дрога се дилаше премногу како на пазар на тезга сеа бар овие глупи дилери ќе се смират овие другиве ќе си шибаат.