Шеваљ Муареми со Хамзат Чимаев (UFC Fighter)...не знам што прави човеков веќе каде и да е, опкружен е со познативе личности Прегледај го приврзокот 398596
Во Дубаи е.Шеваљ Муареми со Хамзат Чимаев (UFC Fighter)...не знам што прави човеков веќе каде и да е, опкружен е со познативе личности Прегледај го приврзокот 398596
Ovoj e Ševalj...Шеваљ Муареми со Хамзат Чимаев (UFC Fighter)...не знам што прави човеков веќе каде и да е, опкружен е со познативе личности Прегледај го приврзокот 398596
Ubavo im go vikas tuka na svi ovie. Kako shquiptar mafija nema vo cel svet da se znae, samo neka go otvorat vo sekoj vesnik go pisuva koj e prv po eroin, kokain, kurvi, oruzje, organi i vo Europa i vo Amerikë i vo Ekvador. Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine. Svaki shquiptar treba da e gord krënarë na ovie rezultati, a dushman slavomaqedonas moze samo da pukne od maka sto nema takvi kriminalci kako shquiptarët sto go ima.Шеваљ си го прчи некаде и од далеку наредува каков оркестар да се прави тука. Најпаметно изигра од сите не ги чепка он шефовите
El Patrón del MalШеваљ Муареми со Хамзат Чимаев (UFC Fighter)...не знам што прави човеков веќе каде и да е, опкружен е со познативе личности Прегледај го приврзокот 398596
Во секоја земја ги работат највалканите работи далеку се од босови.Во Италија уште пред 20 години работеа како проституки на улица, дилаа за Италијанската мафија.Ubavo im go vikas tuka na svi ovie. Kako shquiptar mafija nema vo cel svet da se znae, samo neka go otvorat vo sekoj vesnik go pisuva koj e prv po eroin, kokain, kurvi, oruzje, organi i vo Europa i vo Amerikë i vo Ekvador. Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine. Svaki shquiptar treba da e gord krënarë na ovie rezultati, a dushman slavomaqedonas moze samo da pukne od maka sto nema takvi kriminalci kako shquiptarët sto go ima.
Sto prai se sheta i nekade go sretnal covekov I mu pobaral da se slika so sportistov inaku toj ne znae MKD kaj se naogja na karta a ne da e drugar so negoШеваљ Муареми со Хамзат Чимаев (UFC Fighter)...не знам што прави човеков веќе каде и да е, опкружен е со познативе личности Прегледај го приврзокот 398596
Пола екипа во Скопје му ја испоубија, битно он се шета по Барселони, Дубаи и како старлета трча по познативе личности да се сликаШеваљ Муареми со Хамзат Чимаев (UFC Fighter)...не знам што прави човеков веќе каде и да е, опкружен е со познативе личности Прегледај го приврзокот 398596
Шеваљ е, само сеа е брадоња хахахахаНе е ова Шеваљ.
Плус поправен до кај 10 кила.Шеваљ е, само сеа е брадоња хахахаха
O ti so zboruvas be Hamzat go videl na Sevalj i on mu baral da se slikaatSto prai se sheta i nekade go sretnal covekov I mu pobaral da se slika so sportistov inaku toj ne znae MKD kaj se naogja na karta a ne da e drugar so nego
Сега на компјутер кога гледам...личи на ШеваљПлус поправен до кај 10 кила.