Криминалци и криминални групи во МК

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Овие тројцава сите во затвор, бел ден да не видат, очигледно се опасност по општеството.

Не знам што може да те испровоцира дотолку за непознат по глава да го маваш, што и да ти рекол. И што врска има што пореметената има 19 години, нели е факинг полнолетна, може да си лежи.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.442
Поени од реакции
39.063
Пази ова, "насилство со последица убиство".

Ќе биде жално за следење ова, посебно ако се деца на некој буџован. Оваа малата би ја затворил во Идризово во машкиот дел.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.082
Поени од реакции
74.828
Абе вие во стаклено ѕвоно са не живеете, вакви тепачки се секојдневие во Скопје, особено на национална основа. Има тепачки каде што еден човек е роган по неколку минути од 10 луѓе. Сите тие тепачки на национална основа завршуваат на таков начин, а неретко браќата брцаат со ножеви.
Вакви тепачки во еден викенд сигурно има барем 10тина, на излегувањата.

Пишав и во другата тема, од подфорумот Ракомет, ова е лош сплет на околности. Со два бокса го нокаутира типот, еднаш го рогна тој вп црното и поале оваа бештијата пробува да го гази. Според начинот на кој го прави тоа, не верувам дека задава смртоносно удари.
Немал среќа дечкото, лошо паднал, прелапнал јазик, никој не му помогнал.
Слепциве ко пички гледаат од страна, таксистот не избегал, туку стои цела случка.

Нема споредба со случајот на Саздо. Таму е нападнат со намера, следен од претходно. Тепан неколку минути, го рогале тројца повеќе од 2 минути. Не му пружиле помош, избегаа од државава и до ден денес не признаваат вина.
И тогаш пишав, такви тепачки се скојдневие вп Скопје, али за среќа, во 99% од случаите не завршуваат фатално.
Ова е тепачка во афект, нешто се спречкале, може ги пцуел, излегле и го нокаутирале.
Демек не сте се тепале никогаш, не ви кажал некој нешто за да влезете во фајт? Проблемот е што овој падна покосен без да врати, а за волја на вистината, само девојката пробува да го шутне после тоа, откако падна на земја.
Во секој случај, заслужуваат големи казни, затоа што не пружаат помош. Ама, сепак нема намера за убиство тука.

Член од
8 јануари 2022
Мислења
87
Поени од реакции
245
Бидејќи доживотна казна се изрекува само на лица кои имаат наполнето 21 година.

Да, големи се шансите дека ќе се донесе одлука дека има елементи на свирепост во убиството и дека ќе им изречат по 19-20 години затвор.
Меѓутоа овие елементи се така малце, заебани и секој различно може да ги протолкува.

Ќе видиме, доста случаеви вака во Македонија медиумски се извикани, но како што викаат секое чудо за 3 дена, додека дојде време за пресуда сите ќе заборават на ова, медиумски ќе опадне случајот и казната може да биде доста неправедна.

Да не бидат сфатен погрешно, ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ТРЕБА МАКСИМАЛНА ЗАТВОРСКА КАЗНА ДА ДОБИЈАТ СИТЕ ВМЕШАНИ ВО ДЕЛОТО.

И никако не треба да се заборават тие што пробаа првично да го прикријат убиствово.
А кој го прикриваше?
Од сдс го криеа вмровецот?не држи вода тоа

O

ob1

Гостин
А кој го прикриваше?
Од сдс го криеа вмровецот?не држи вода тоа
Не ме замарај со политика те молам.

Ако сакаш да збориме од правен и морален аспект за убиството, супер, ако не те молам прескокни ме.

Член од
8 јануари 2022
Мислења
87
Поени од реакции
245
Пази ова, "насилство со последица убиство".

Ќе биде жално за следење ова, посебно ако се деца на некој буџован. Оваа малата би ја затворил во Идризово во машкиот дел.
Ако има ваква помош можда ќе помине со помала казна

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
Курвичето треба да го јаде максимално,дури излезе од кола за пак да го удира.Ако судиите им изречат минимална казна нека се бесат самите.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.451
Поени од реакции
84.860
Има видео од 80 секунди на нетов, моментот кога дечкото е убиен, ама тргнато е инстантно од јутуб. Не го видов така да не знам што точно таму било прикажано, па нека искоментира некој што успеал да го види, иако чим дошло до нет, ќе искочи пак сигурно.
уште се надаш дека не починал од претепуење?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.442
Поени од реакции
39.063
Ако има ваква помош можда ќе помине со помала казна
По 10 ќе јадат сите тројца сигурно, пробаа шо пробаа да заташкат пред снимката да излезе во јавност. Мада не е доволно, се надевам ќе ги снајде иста судбина како оваа наркоманката Ангела, 19ка со кромид.

Мене ме чуди тоа што брат му на момакот шо почина имаше статус на фб дека немало никакви физички повреди и починал од срцев удар. Најверојатно уште немал информации и во тек е било заташкувањето. Да имаме судство сега агресивно ќе се почне од докторот што констатирал ваква смрт, па нагоре по пирамидата.

Член од
8 јануари 2022
Мислења
87
Поени од реакции
245
По 10 ќе јадат сите тројца сигурно, пробаа шо пробаа да заташкат пред снимката да излезе во јавност. Мада не е доволно, се надевам ќе ги снајде иста судбина како оваа наркоманката Ангела, 19ка со кромид.

Мене ме чуди тоа што брат му на момакот шо почина имаше статус на фб дека немало никакви физички повреди и починал од срцев удар. Најверојатно уште немал информации и во тек е било заташкувањето. Да имаме судство сега агресивно ќе се почне од докторот што констатирал ваква смрт, па нагоре по пирамидата.
A koj proba da zataska?
Ubiecot e od vmro ,znaci od vmro go zataskuvaa?
Znaci ke go pustat kako i da e koga ke dojdat na vlast?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.442
Поени од реакции
39.063
A koj proba da zataska?
Ubiecot e od vmro ,znaci od vmro go zataskuvaa?
Znaci ke go pustat kako i da e koga ke dojdat na vlast?
Како може дпмне да заташкува кога се опозиција? Мвр не е под нивна власт, немат никаква моќ, не треси глупости.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.124
Поени од реакции
9.543
D

Deleted member 128786

Гостин
Moze go utepuva padot nazaecki so glava posle boksot, ama dvata vertikalni udari so noga t.e.gazenje od strana na zenkata sigurno go dotepuva. Sve da i e.am plasticno smrdla edna naspidana, nakokana so sto i da e zaprasena, vidi kolku e brza, tripati e pobrza od site akteri, nejzinite dejstvija ja prolongiraatt cela drama.
Ako ne 3X ova e sigurno za 2X20godini, kazna, a ovaa besnata trebada e prv nositel na nagradata, posto ona e nositel i odrzavatel na cela pizdarija. U ova selsko skopje eden kup vakvi fufi sto nedajboze nesto da im reces pa duri i kompliment, sami sto si go prvociraat, i uste tolku ubrzani nasmrkani i nabildani pederi operirani od sovest, sto edvaj cekaat da se stavat vo uloga na vitezi sto ke branat neciva ne chest.

D

Deleted member 53418

Гостин
Близок роднина бил еден од тие што ја апселе оваа гнасава , зборевме викендов ми вика брату јас сум видел доста говна у Скопјево али вакво ладнокрвно суштество посебно девојче од 20 и кусур неам видено да се понаша како да не се десило ништо па и цигара да палела и слично. Јадела некоја шамарчуга од некој командир и тоа опасна.

Kajgana Shop

На врв Bottom