Криминалци и криминални групи во МК

Член од
14 август 2006
Мислења
45.451
Поени од реакции
84.859
По 10 ќе јадат сите тројца сигурно, пробаа шо пробаа да заташкат пред снимката да излезе во јавност. Мада не е доволно, се надевам ќе ги снајде иста судбина како оваа наркоманката Ангела, 19ка со кромид.
Нема везе. Збориш ко да станува збор за држава со закони.
Ова е Македонија и тоа што треба да те интересира, не е тоа на колку ги осудиле, туку колку стварно ќе отслужат.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.833
уште се надаш дека не починал од претепуење?
Немој да бидеш класичен провокатор, никаде не сум се надевал на ништо такво, туку само толкував информации од медиуми, всушсност ова од подоле го напишав уште пред да искочат детали од целата фрка кога првично беше пренесено дека е срцев удар во прашање, а ако памтиш добро тоа и неговиот брат јавно го кажа, нешто со кое ја не се согласив на пример зашто веќе се знаеше дека он е истепан.

Сеа вака на памет кога збориме од тоа што се пренесува со префикс Наводно во медиумиве сеуште, има големи шанси од ваква фрка он да нема видливи повреди на тело, пример може да е клоцнат во глава позади, или при пад да удрил во бетон, а тоа да не е констатирано од докторите во случај да немало крв, рана некоја сеедно, а обдукцијата да покаже дека истото е причина за смртта.
Ударот во бетон официјално после обдукцијата се испоставува дека е клучен а за ова не се знаеше во моментот кога го претпоставував тоа. Ова е далеку од крвничко тепање со шипки и палки ко првично што известија, ова ти е класично викендашко млатење ко резултат на алкохол и дебилно кошкање меѓу учесниците што порано пред Деспина секоја вечер се дешаваше, за жал тука завршило фатално. И баш дадов пример од таму каде од банална тепачка тип што двоеше и не ни учествуваше во истата, беше несакајќи бутнат од свој пријател, се сопна и удри со глава во раб на тротоар и после неколку дена умре. Па претпоставував дека и овој бил бутнат или удрен у некое класика кошкање на пијано пред диско и како што е пијан, лабав, нема контрола на падот едноставно треска силно со глава у бетон што уствари и стварно се десило.

Потоа следи и клоцањето, за кое и медиумите известија али ко што си бидува увек, со расипан телефон шпекулации, не ги погодија сите детали или па дојавата им била малце фалична. Али во глобала испадна баш така како што рекоа, со тоа што повеќе пати е клоцнат од девојката додека он лежи на земја и удрен му е бокс а не шлаканица, и на видеово кое е исечено на крајот јер има уште, не се гледа дали они потоа сакале да му помогнат или не (информациите беа дека сепак пробале такво нешто), и дали таксистот си отишол со нив или без нив (информациите беа дека си заминал сам), тоа видеото не го покажува а такситот како што гледам пред крајот на видеото излезе да види што е со дечкото а девојката пак влезе во такси.

D

Deleted member 128786

Гостин
Nemalo tragi na vidlivo nasilstvo, moze stvarno nemalo krvoi i rasekotini, treba malku vreme duri mu napravat tomografija ilil magnetna rezonanca, koga go snimija iskocija so rezultati i kazaa vnatresen hematom.
Znaci ako prikrivale, toa bile tepachite, ebacite i ovie lokalnive prisutni, nekoj potkupen, nekoj zaplasen i nekoi sto ednostavno ne mu se dreme u stanica da dava izjava. Tuka se i lokalnite dispecheri od privatno obezbed sto dremat na kameri i tie so buljavite ochi od safe sity sto izgleda se vraboteni preku dom za slepi

Последно уредено од модератор:

Cucuk

Pero Afrika
Член од
24 јануари 2022
Мислења
16
Поени од реакции
19
Пази ова, "насилство со последица убиство".

Ќе биде жално за следење ова, посебно ако се деца на некој буџован. Оваа малата би ја затворил во Идризово во машкиот дел.
Isto kako da e zatvorena ja redi koj stigne pa i paricki si bara koga ke ja ebnes teska amf-devojka baska majka stana na 17godini i deteto i bese vo dom do skoro

Член од
14 август 2006
Мислења
45.451
Поени од реакции
84.859
Nemalo tragi na vidlivo nasilstvo, moze stvarno nemalo krvoi i rasekotini, treba malku vreme duri mu napravat tomografija ilil magnetna rezonanca, koga go snimija iskocija so rezultati i kazaa vnatresen hematom.
Znaci ako prikrivale, toa bile tepachite, ebacite i ovie lokalnive prisutni, nekoj potkupen, nekoj zaplasen i nekoisto ednostavno ne mu sedreme u stanica da dava izjava. Tuka se i lokalnite dispecheri od privatno obezbed sto dremat na kameri i tie so buljavite ochi od safe sity sto izgleda se vraboteni preku dom za slepi
Ја викам битно е што овој пат не се Албанци у прашање и за тоа треба да прославиме, а не Шеваљ да го љутиме и да биде нервозен.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
247
Поени од реакции
871
Истото вмро го направи со Саздо истото и овие сакат да го напрват.Скроз до точка истата приказна.И таму нема немаше траги на насилство и овде нема.Не мешајте тоа што се сликал со Мицковски кај нас ако имаш пари не ти е важно кој е на власт.Според мене докторите и мвр треба да сносат одговорност.Затоа што не се до толку неписмени за да не дознат што се случува.Најпрво мвр на толку сведоци да незнаеш што се случува а на овакво газење да нема видливи траги е смешно

D

Deleted member 128786

Гостин
глупи копиљаци
со тоа амфата
Glupi brzi i bez rikverc, se zaletuva da pljuka i zaborava deka nosi maska i se pluka sam sebe i mu se rastekuva po sopstvena faca. Uste ako ima zenski hormoni plus bonus naspidani da diktiraat akcija, samo pekolot e granica za prekrasnite dela viteshki
Автоматски споено мислење:

A
Истото вмро го направи со Саздо истото и овие сакат да го напрват.Скроз до точка истата приказна.И таму нема немаше траги на насилство и овде нема.Не мешајте тоа што се сликал со Мицковски кај нас ако имаш пари не ти е важно кој е на власт.Според мене докторите и мвр треба да сносат одговорност.Затоа што не се до толку неписмени за да не дознат што се случува.Најпрво мвр на толку сведоци да незнаеш што се случува а на овакво газење да нема видливи траги е смешно
Da ama mickovski morase so toa nosot ko bob rock od alan ford da se trti i da dava izjavi ko dezuren crn hronichar, za sqip mafia i alban klanovi. Posle ke cvika od nekoja Repka i slicna zelka pa od doma ke iskaca so trojna pridruzba od 6ta uprava, demek mu sledelo obezbeduvanje, kako visok serfunkcioner na ppartija

Член од
8 јануари 2022
Мислења
87
Поени од реакции
245
Glupi brzi i bez rikverc, se zaletuva da pljuka i zaborava deka nosi maska i se pluka sam sebe i mu se rastekuva po sopstvena faca. Uste ako ima zenski hormoni plus bonus naspidani da diktiraat akcija, samo pekolot e granica za prekrasnite dela viteshki
Автоматски споено мислење:

A

Da ama mickovski morase so toa nosot ko bob rock od alan ford da se trti i da dava izjavi ko dezuren crn hronichar, za sqip mafia i alban klanovi. Posle ke cvika od nekoja Repka i slicna zelka pa od doma ke iskaca so trojna pridruzba od 6ta uprava, demek mu sledelo obezbeduvanje, kako visok serfunkcioner na ppartija
Od partija mu e i go brani zatoa se obide da spinuva

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.964
Поени од реакции
9.594
Немора доживотно или 20-30 години ама Затвор и ќотек таму и тоа ќотек до безсознание. Во оваа држава фалит голи оток и еден каменолом поголем и таму само пуштање вакви гнасотии од луѓе од тепачи до доктори,полиција,судство секој уклучен во прикривање на вакви работи и закони од Саудиска Арабија сечење раце,нозе,јазик, каменување,камшикување итн. Па и овие гнасотии од политичари и партии едни јадет лајна прикривале Оливер,Ковачески другите се сликал со Мицкоски само поени да земет ебани лешинари. Се надевам дека бар овде правда ќе има иако после денешниве 3 год за оној што прегази на пешачки исто говно сме од држава.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.189
Поени од реакции
4.028
Во оваа држава фалит голи оток и еден каменолом поголем и таму само пуштање вакви гнасотии од луѓе од тепачи до доктори,полиција,судство секој уклучен во прикривање на вакви работи и закони од Саудиска Арабија сечење раце,нозе,јазик, каменување,камшикување итн.
Не, не. Има куп полиња, ниви за орање. Од Пелагонија, до Полог, Скопска котлина, Струмичка котлина, Тиквешија. Немало пченица, немало масло, немало ова, немало она. Прати ги на принудна работа од 7 до 7 по полињата да садат, да сеат, жнеат, да бидат од корист. Таман една олеснителна околност за земјоделците (голем дел од нив не сакаат да работат по полињата).

O

ob1

Гостин
Близок роднина бил еден од тие што ја апселе оваа гнасава , зборевме викендов ми вика брату јас сум видел доста говна у Скопјево али вакво ладнокрвно суштество посебно девојче од 20 и кусур неам видено да се понаша како да не се десило ништо па и цигара да палела и слично. Јадела некоја шамарчуга од некој командир и тоа опасна.
Кога било апсењето, истата вечер кога се десило убиството?
Зашто ако било тогаш, нема да ме чуди ваквиот однос. Само еден Господ знае колку била издрогирана.
По видеото се гледа дека направена е змај, затоа и таквата реакција нејзина, нашикана била до даска.

Ама ќе видиш, за некој ден. Тек ќе ја пукне реалноста што уствари направила.
Поготово за време на судењето и целиот тој процес, па уште ако и рокнат и казна каква што сите посакуваме.

Kajgana Shop

На врв Bottom