G
Geezer
Гостин
Имате еден проблем само. Живеете уште во 2011.
Кој е овој бе, пет пати го пиша, да не мислиш на Магдевски?Ќе се молиме овие што играат по странство да се изделкаат во добри играчи (Магдинчев, Николов, Нено што игра во Шпанија,мада за сите знаеме дека некој ги има подбутнати за надвор да играат ).
Да да, ме поправија и други ама касно беше да сменам. Му го смешав малце презиметоКој е овој бе, пет пати го пиша, да не мислиш на Магдевски?
Го читав и повеќе не ни може да се сложувам. Се е точно, од збор до збор, ниту нешто претерано ниту лаги.
Па не знам овој колку е со врски. Читав коментари од Шпанци коа потпиша за Реал, пишуваа дека скаутите го гледале во живо кога играл у Партизан и одма го контактирале кога од Партизан им кажале дека ќе го даваат.Да да, ме поправија и други ама касно беше да сменам. Му го смешав малце презимето
Талентиран си е малиот, само треба да работи а не да остане на талентот, во Џордан кампот нема врскиПа не знам овој колку е со врски.
Од ум се извадов, си реков тенисерон магдинчев на кошарка се префрлилДа да, ме поправија и други ама касно беше да сменам. Му го смешав малце презимето
Се убаво меѓутоа не морал да се филма демек против Црна Гора изгубиле и сеа тоа ги демовитивирало па не се покренале абе јадни Перо, во НБА ќе ги изгубиш доста утакмици со бит базер, ако те чекаат тебе да се покренеш психички свршиле работа.Перо и официјално се прости од репрезентацијата
Антиќ: Евробаскетот 2013 е последниот мој репрезентативен настап
Капитенот на македонската репрезентација Перо Антиќ дефинитивно го најави своето повлекување од идните репрезентативни настапи.
„За мене настапот на Евробаскетот во Словенија беше последен во репрезентативната кариера“ – го потврди Антиќ во изјава за интернет страницата на ФИБА, тоа што веќе беше од претходнот јасно.
„Не може да кажам за другите, но за мене секако ова е крај. Сакам оваа генерација на Македонија да биде запаметена по единството кое владееше во тимот. Постигнавме многу во Литванија, тоа не е мала работа која треба да биде голем поттик за следните кошаркари кои ќе не наследат“.
Според Антиќ, Македонија не одигра согласно очекувањето на ова ЕП, но пресвртен момент беше оној неправеден пораз од Црна Гора.
„Тоа многу влијаеше од психолошки аспект на нас. Со таа победа многу работи ќе беа поинаку. Се боревме против психолошкиот момент потоа, но не успеавме во тоа“ – дополнува Антиќ.
Освен Антиќ, извесно е дека во иднина во македонскиот дрес нема да настапуваат и Владо Илиевски и Тодор Гечевски за кои исто така веќе е најавено збогум. Од оваа генерација неизвесно е дали и натаму ќе може да се смета на Ѓорѓи Чековски, а веќе се погласно се навестува дека Лестер Бо Мекејлеб и натаму е расположен да настапува под нашето државно знаме.
Ако Бо остане а Перо избега ко пиче налет нека му е и НБА кариера и се што направил за репрезентација.