Кој фудбалер ве нервира?

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Дидие Дрогба и Балак не можам да ги поднесам :tapp:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Роналдо, јес да е класа играч ама исто и класа плачко, циган итн итн...
Руни.
Нашиот единствен Филип ДЕГЕН (прилично сум сигурен оти и на други јазици значи нешто идиотско)
Аршавин, пешлак кога е во форма, плачко кога губи (и во едниот и во другиот случај е себичњак невиден)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Филипо Инзаги. Лигав тип и падавичар.Се радува како неандерталец коа ќе дае гол во 97' минута со влакното од косата.
А згора на тоа не иритира потегот коа ќе ги спои прстите и ќе се буни на судијата зашо досудил офсајд, а тој спие пред гол нон-стоп. :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.508
Боби[Мкд];3307058 напиша:
Инаку: Инзаги, К.Роналдо, Торес, Солскер и уште неколку.
extreme2 ?

Солскер е тренер на резервите.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Во последно време Балотели..не можам да го поднесам човеков :duel:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
К.Роналдо , го има фудбалот во него а тој само плаче ... едноставно многу повеќе би вредел кога би играл тимски фудбал...вака ме иритира кога го гледам само иде сам на 3 пати дрибла и коа ќе ја изгуби ќе падне и ќе му плаче на судијата :sekss:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
ги почитувам сите фудбалеи кој каков и да е ,ама ме нервираат нафурани фаци и пљачковци
Фелипе Инзаги откако знам за него неможам да го смислам толку глупо суштество у живот немам видено дефинитивно е топ 1 на најомразени неинтелигентни суштества ,дечкото не е талент туку е само обичен човек кој што во слободно време може да работи молер на пр. и да влегува на утакмици и да стои ко дрви и приота сите топки да се одбиваат од него и да влагаат у гол и да биде најдобар стрелец во ЛШ,и некој тоа да го смета за мерило на квалитет :toe::pos2:
Дури од самата помисла на него го мразам и брат му од Лацио такви фаци се цела фамилија им е таква плачи пичкарска изгледа :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom