Кој филм/серијал е подобар и зошто? A Quiet Place v. Bird Box

Член од
8 април 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Midnight Sun кога беше напишана до 12 глава некои хакери ја нашле и ја ставиле на нет. Стефани Мејер изнервирана од тоа, ги стави 12-те глави од книгата на нејзината веб страна за бесплатно симнување и го прекина пишувањето на Midnight Sun. Така да Midnight Sun нема крај. Midnight Sun не е нова приказна, туку приказната од Twilight од гледна точка на Едвард Кулен.
е не ми кажа ништо ново:pos2:запознаена сум со тие настани.ме интересира дали некој ги има прочитано 12 глави..зашто мене повише ми се свиѓа како Edward гледа на работите,одколку Bella . Значи ако имаш прочитано пиши мислење :wink:

I

Intex

Гостин
е не ми кажа ништо ново:pos2:запознаена сум со тие настани.ме интересира дали некој ги има прочитано 12 глави..зашто мене повише ми се свиѓа како Edward гледа на работите,одколку Bella . Значи ако имаш прочитано пиши мислење :wink:
Ги немам прочитано. Кога ке ги прочитам, ке ти кажам што се дешава таму.

И арно ми текна да ве замолам нешто. Ке може некој да ми пронајде повеке податоци за куќата на Куленови. Однапред фала.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Тешко клише наменето за тинејџерската популација.

Убава девојка и згоден момак, прилагодена да не речам припитомена приказна од роман, зачинето со добри специјални ефекти и направија блокбастер. Просечно, многу просечно и хеј, ништо ново.

Секој си има свој вкус да, но кога ќе прочитам на форум или ќе седнам да правам муабет па ќе ми кажат дека бил најдобриот филм со вампири, добивам желба да извршам нужда. Што е тоа импресивното во филмот? Што го прави најдобриот филм за вампири на сите времиња? Колку од вас што го величите филмот сте го гледале Носферату? Ремек делото на Мурнау, кое е нешто фантастично... па уште кога ќе погледнете кога е сниман филмот, едноставно остава без зборови. Филм кој ви предизвикува морници, чуство на морбидност, страв, поглед преку рамо да не има некој друг во собата и слушање на чудни звуци во темнина, тоа е ТОА/вампирското а не некоја романтична комедија со бесмртници.

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
^ ама сме негативни. тејк ит изи, никој не рече дека е најдобар вампирски филм :smir:

E

`EsCaPe`

Гостин
Кај се наога куката во реалноста? Кога е изградена? Кој живее во неа?
Куќата се наоѓа во Портланд, Орегон, а нејзин газда е менаџерот на спортскава марка Nike.

Само толку знам.:smir:

Да не биде скроз оф-топик, да кажам за Twilight дека едноставно го обожавам, посебно ми се допаѓа хемијата помеѓу Роберт и Кристен. Преубава приказна, буквално сум заљубена во филмов.

I

Intex

Гостин
Куќата се наоѓа во Портланд, Орегон, а нејзин газда е менаџерот на спортскава марка Nike.

Само толку знам.:smir:

Да не биде скроз оф-топик, да кажам за Twilight дека едноставно го обожавам, посебно ми се допаѓа хемијата помеѓу Роберт и Кристен. Преубава приказна, буквално сум заљубена во филмов.
Ја пак мислев дека куката е во Форкс. Океј, фала на информациите.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Таман денес се одлучив да го гледам филмов.. и уште по сабалје фатив да го гледам..
Можам да кажам дека филмов ме импресионира, на крајот дури и се расплакав.
Некако баш она беше доловена љубовта... не како во некои обични тинејџерски филмови каде што ќе се најди некоја шмизла што ќе им е пречка бла бла бла..
Прв пат да гледам олку добар филм..

сеуште сум под импресии..:pipi:

Член од
3 јули 2008
Мислења
245
Поени од реакции
9
Сега ја читам книгата, и немам зборови со кои би опишала колку е убава приказната....
Мислам и филмот е супер, ама книгата...:wub:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.394
Поени од реакции
25.213
Ајде сега на нешто многу посериозно...
Арнолд Шварценегер :icon_cool
I'll be back...
:icon_cool

Член од
18 јули 2008
Мислења
192
Поени од реакции
10
Ајде сега на нешто многу посериозно...
Арнолд Шварценегер :icon_cool
I'll be back...
:icon_cool

кога ја прочитав денешната тема прво што ми дојде на памет беше I'll be back... Terminator 2 одлично филмско остварување кое го издигна Арнолд Шварценегер како акционен херој. Друг добар акционен филм со Шварценегер, Предатор. Терминатор 3, тотално промашување после одличните два дела, се надевам дека најновиов ќе биде барем приближно како првите два. И за крај...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
На 13 годишна возраст Шварци не можел да го вози својот точак затоа што во теретаната вежбал само бицепс, трицепс и рацете му биле огромни. Побегнал од војска за да учествува на својот прв аматерски бодибилдинг натпревар кој што се одржувал во Лондон. Од таму го понесол второто место и командантот на касарната место да го казни го наградил. Се сели во САД и снима филмови кои што не оставаат голем впечаток се до Конан варваринот, и му рекле малку да истиши за да ја игра улогата оти претерано бил набиен. Сите пари што ги заработува ги вложува во недвижности.
Филмовите негови онака ми се ок, само најдебилен ми е кога ќе затрудни, то е ко не користи кондом :). Поопширно за него понатаму...

J

Johnny Stulic

Гостин
Komandos definitivno go gledav vo dalecnite 90-ti na kino toa bese religija se gledase po 8-9 pati najmalku imase pretstava denska od 10:30 potoa 16:00 , 18:00 i 20:00.
Nezaboravna sekvenca od filmot e koga go noseshe trupecot od 8 metra so dijametar od 1 i 20 na ramo toa bese opijat za populacijata od Trizla koja se zanimavase so maloprodazba na ogrevni drva.
Sto mozam drugo da kazam beleg na edno vreme toa treba da se dozivee

Kajgana Shop

На врв Bottom