Кој филм најмногу сте го гледале

Член од
21 април 2008
Мислења
181
Поени од реакции
4
Ејс Вентура (првиот и вториот). Не дека ми е многу интересен туку пред околу една година на сител го даваа на секои две недели па така кога немаше што да правам го гледав.Го научив на памет скоро целиот филм :tv:

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
T2, еднаш и на германски, на РТЛ ја даваа special edition верзијата

I'm a cold heartbreaker
Fit ta burn and I'll rip
your heart in two
An I'll leave you lyin' on the bed
I'll be out the door before ya wake
It's nuthin' new ta you
'Cause I think we've seen that movie too
'Cause you could be miiiine...:music2: :violent1::motor:

Aliens
The 'burbs, нема никогаш да ми здосади

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Немој да ми го чепкаш моето Баги (со Бад Спенсер и Теренс Хил)
и Исчезнати во акција 1и2 (со ЧАк Норис:vozbud::vozbud::vozbud:)

Член од
28 март 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
досадно е да глеаш еден филм двапати, ама сум ги глеал хари потер 4 и аватар по два пати... хари потер 4 два пати на ДВД а аватар еднаш у кино и еднаш на ДВД.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
pored hajlender ja sum go gleal sto puti onoj vracanje u idninata so majkl dzej mur i onoj so bela kosa glumec so igrase u onoj film so edna familija so spijat u mrtvacki sanduci a ne se umreni i kaj so ima ruka isecena koja se shlae niz kucata i gi cesha zenskite po gz.e sea ja ko mnogu mal eptem se zainteresirav za nauka od toj film i celo detinjstvo sum sanjal da postanam nauchniik so ce nae novi stvari i ce putue niz vreme abe deca im leta um ali koa idev u skolo se razocarav skroz u nauka nekoi knigi po 1000 lista sekoa pa u niv nekoi brojki iksovi bukvi niso ne mi facase glaava pa mi beshe zal so ne ja bidue rabotava i su plachel poso so da praam ne faca tikvava niso od tie crtezi shemi sranja koi bea i si vikam ae da bese edna kniga ce se zapnam nekako ce ja citam be ali nastavnicive i vikaat ne be brat posle nea imas use mnogu takvi po 1000 lista i vise i ja mi doe da placam ali izdrzav i sea si rabotam fizicki ali uvek koa go gledam toj film se secavam deka moev da sum nauchnik da imav vise um u glaa

Н

'Никола'

Гостин
Не е ова прва епизода од Stargate SG-1?
А за мене Lord of The Rings I,II,III, Green Street Hooligans I, Freddy vs Jason!
Прво е играниот, па серијата СГ-1 продолжува кај што завршува овој.:smir:

pored hajlender ja sum go gleal sto puti onoj vracanje u idninata so majkl dzej mur i onoj so bela kosa glumec so igrase u onoj film so edna familija so spijat u mrtvacki sanduci a ne se umreni i kaj so ima ruka isecena koja se shlae niz kucata i gi cesha zenskite po gz.e sea ja ko mnogu mal eptem se zainteresirav za nauka od toj film i celo detinjstvo sum sanjal da postanam nauchniik so ce nae novi stvari i ce putue niz vreme abe deca im leta um ali koa idev u skolo se razocarav skroz u nauka nekoi knigi po 1000 lista sekoa pa u niv nekoi brojki iksovi bukvi niso ne mi facase glaava pa mi beshe zal so ne ja bidue rabotava i su plachel poso so da praam ne faca tikvava niso od tie crtezi shemi sranja koi bea i si vikam ae da bese edna kniga ce se zapnam nekako ce ja citam be ali nastavnicive i vikaat ne be brat posle nea imas use mnogu takvi po 1000 lista i vise i ja mi doe da placam ali izdrzav i sea si rabotam fizicki ali uvek koa go gledam toj film se secavam deka moev da sum nauchnik da imav vise um u glaa
Легендо, цар си со мислењава.:pos2:
Иначе и јас покрај Star Wars (мислам дека имам пишано поназад), исто многу пати ја имам гледано трилогијата Back to the future.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Такси 2 - порано тој ми беше единствениот купен филм и морав да го гледам над 23 пати.
Ивкова Слава- Тој ми беше вториот купен филм , па бидејќи Такси 2 го изгледав повеќе од дозволеното се префрлив на Ивкова Слава , го изгледав 42 пати .

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Такси 2 - порано тој ми беше единствениот купен филм и морав да го гледам над 23 пати.
Ивкова Слава- Тој ми беше вториот купен филм , па бидејќи Такси 2 го изгледав повеќе од дозволеното се префрлив на Ивкова Слава , го изгледав 42 пати .
Секоја чест за вакво повторувачко гледање на филмови. Никогаш тоа не би го направила, не за друго туку бидејќи не уживам во филм гледан повеќе од еднаш,а филм не заборавам никогаш. И најдобар и најлош и просечен...филмовите се вечно во сеќавањата.Но, би ги гледала уште еднаш некои филмови кои ми оставиле впечаток. Незнам во моментов ми текнува на Гладијатор, Beatiful mind каде Расел Кроу е неповторлив и ми оставил многу силен впечаток, би го гледала уште еднаш The departed зошто го обожавам Леонардо Ди Каприо и мислам дека ова е негов најфеноменален филм, Троја и seven заради најдобрите улоги на Бред Пит за сите времиња, и многу други кои не ми текнуваат во моментов.
Но, да гледам филм 42 пати...тоа е невозможно:pipi:

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
Si[M]onA;3217588 напиша:
- John Tucker must die- убедливо води!!!
- Twilight
- BalkanKan
- Dump and Dumber
- Euro Trip
= Titanic
- Home Alone 1,2.
- i dr.
сто пати сум го гледала и пак да го гледам нема да ми здосади :)

Член од
19 април 2010
Мислења
100
Поени од реакции
20
Cloverfield сум го гледал 5-6 пати и уште 20 пати да го гледам нема да ми здосади

Kajgana Shop

На врв Bottom