Кој филм најмногу сте го гледале

Член од
5 август 2007
Мислења
113
Поени од реакции
5
Фаст енд фјуриос сите делови ги иам глеано преку 10 пати, али 2ката ми држи рекорд на памет ја знам веќе хахахха

M

Mario Gómez

Гостин
Има повеќе филмови што сум ги гледал до три пати, во LOTR ги имам гледано 10-тина пати и уште сакам да ги гледам, пошо тоа е повеќе од еден филм, тоа е цел свет на фантазија кој здивот ти го зема.

T

the Carpenter

Гостин
Clockwork Orange. Од Стенли Кјубрик маестралното издание.
Според мене најдобриот филм на сите времиња.
Сум го „прегледал“ многу пати.
Ама првиот пат беше ..:drk::tv:

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Scary movie 4, го имав глеано 16 пати, баш ги броев. Како што доаѓаа другари кај мене, овој им го пуштав на секој посебно! Инаку Matrix го имам гледано некои си 23 пати, со што на памет ги научив што зборат глумциве! :)

F

Frankie Yale

Гостин
Кум, Добри Момци, Лице со Лузна, Heat и Спасувањето на војникот Рајан ги имам гледано над 30 пати...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Boat trip, едно 5-6 пати.

Лесно филмче со одличен хумор и глумци, идеален филм за гледање во друштво (поготово машко :pos2:).

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
The Notebook го имам гледано околу 10 пати можеби. Сум имала период на опседнатост со романтика, за на крај да сфатам дека не постои :/Романтиката е преценета. Damn romance movies!

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Kум 1 и 2, Pirates of the Caribian сите 3 дела,Тhe Silence of the Lambs,North by Northwest,Ice Age 3, Тhe Shawshank Redemtion, ,Donnie Brasco,Snatch,Good Wil Hunting ...
Незнам колку пати ги имам гледано Кум 1 и 2 , другите сигурно над 10 пати

Член од
2 јуни 2008
Мислења
101
Поени од реакции
0
Кога бев мала, ама мнооогу многу мала, го гледав The neverending story скоро секој ден. Тоа е првиот филм што некогаш сум го гледала. Кога скоро го видов трејлерот на youtube ми се идеше да се расплачам :icon_bigg
Инаку филмот е '84

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Епа Троја го имам гледано околу 18 пати и Бундок Саинтс околу 10 пати, сепак да ги има повторно на тв би ги гледал кога и да е.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.362
Поени од реакции
30.763
Death becomes her едно добри 10 пати сигурно :D
Мерил Стрип и Голди Хон се толку смешни :D

Kajgana Shop

На врв Bottom