Има повеќе филмови што сум ги гледал до три пати, во LOTR ги имам гледано 10-тина пати и уште сакам да ги гледам, пошо тоа е повеќе од еден филм, тоа е цел свет на фантазија кој здивот ти го зема.
Clockwork Orange. Од Стенли Кјубрик маестралното издание.
Според мене најдобриот филм на сите времиња.
Сум го „прегледал“ многу пати.
Ама првиот пат беше ..:tv:
Scary movie 4, го имав глеано 16 пати, баш ги броев. Како што доаѓаа другари кај мене, овој им го пуштав на секој посебно! Инаку Matrix го имам гледано некои си 23 пати, со што на памет ги научив што зборат глумциве!
The Notebook го имам гледано околу 10 пати можеби. Сум имала период на опседнатост со романтика, за на крај да сфатам дека не постои :/Романтиката е преценета. Damn romance movies!
Kум 1 и 2, Pirates of the Caribian сите 3 дела,Тhe Silence of the Lambs,North by Northwest,Ice Age 3, Тhe Shawshank Redemtion, ,Donnie Brasco,Snatch,Good Wil Hunting ...
Незнам колку пати ги имам гледано Кум 1 и 2 , другите сигурно над 10 пати
Кога бев мала, ама мнооогу многу мала, го гледав The neverending story скоро секој ден. Тоа е првиот филм што некогаш сум го гледала. Кога скоро го видов трејлерот на youtube ми се идеше да се расплачам :icon_bigg
Инаку филмот е '84
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.