- Член од
- 13 март 2009
- Мислења
- 1.968
- Поени од реакции
- 1.868
Ѕвездена порта-Деца на боговите
Не е ова прва епизода од Stargate SG-1?
А за мене Lord of The Rings I,II,III, Green Street Hooligans I, Freddy vs Jason!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ѕвездена порта-Деца на боговите
Не е ова прва епизода од Stargate SG-1?
А за мене Lord of The Rings I,II,III, Green Street Hooligans I, Freddy vs Jason!
pored hajlender ja sum go gleal sto puti onoj vracanje u idninata so majkl dzej mur i onoj so bela kosa glumec so igrase u onoj film so edna familija so spijat u mrtvacki sanduci a ne se umreni i kaj so ima ruka isecena koja se shlae niz kucata i gi cesha zenskite po gz.e sea ja ko mnogu mal eptem se zainteresirav za nauka od toj film i celo detinjstvo sum sanjal da postanam nauchniik so ce nae novi stvari i ce putue niz vreme abe deca im leta um ali koa idev u skolo se razocarav skroz u nauka nekoi knigi po 1000 lista sekoa pa u niv nekoi brojki iksovi bukvi niso ne mi facase glaava pa mi beshe zal so ne ja bidue rabotava i su plachel poso so da praam ne faca tikvava niso od tie crtezi shemi sranja koi bea i si vikam ae da bese edna kniga ce se zapnam nekako ce ja citam be ali nastavnicive i vikaat ne be brat posle nea imas use mnogu takvi po 1000 lista i vise i ja mi doe da placam ali izdrzav i sea si rabotam fizicki ali uvek koa go gledam toj film se secavam deka moev da sum nauchnik da imav vise um u glaa
Такси 2 - порано тој ми беше единствениот купен филм и морав да го гледам над 23 пати.
Ивкова Слава- Тој ми беше вториот купен филм , па бидејќи Такси 2 го изгледав повеќе од дозволеното се префрлив на Ивкова Слава , го изгледав 42 пати .
Si[M]onA;3217588 напиша:- John Tucker must die- убедливо води!!!
- Twilight
- BalkanKan
- Dump and Dumber
- Euro Trip
= Titanic
- Home Alone 1,2.
- i dr.