Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Јован Јованов, Елвир, Врчак, Ноне, Каролина, Ева, Тамара, Мартин Вучиќ, оној што Гаџа и онаа што Додева...
И се разбира Боки13 и Драган Вучиќ(ама тие не се пејачи, ни п од пејач немаат):helou:

Член од
3 август 2008
Мислења
30
Поени од реакции
2
definitivno VRCAk sejak so saka da izigrava gangstar a ne mu e tamu mestoto >so boki 13 za raka i u VARDAr>pederi:tapp:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
хмм, да видиме...

прва на листата е Каролина Гочева.оуу како ме вади од такт кога ќе го слушнам тоа нејзиното `пеење` со полуотворена уста..ај што е ко мртво пувало, не знае да направи атмосфера, пола од зборовите што ги пее не се разбираат, текстовите на песните и немаат смисла(чесен исклучок на старите хитови од 2000та па наназад)..пред 2000та беше ок, т.е.пред да отиде на Евровизија, а од тогаш женската си крена акции, стана анорексична а мисли дека е згодна..ух не можам да ја поднесам

потоа цВрчак..да беше рапер зарем ќе праеше дуети со српски турбо-фолк пеачки?па тој е срам за сите вистински рапери..слушам прееска у таа турборап песната нешо као:јас вредам 7 цифри брат:nesvest: ОМФГ грдо лигле, каква кретенска фацка е со тоа бланшираната залижана косичка..ух ми се повраќа

следен:Геј Геј Јованов и брат му..не толку брат му колку ГГ..аахх, се трудев да му ги засакам песните затоа што моите другарки ги сакаат, навистина се трудев, ама не иде..таква бледа wanna be копија на Justin Timberlake не заслужува да го погледнеш а камо ли да го слушаш.барем да беше некој талент, да имаше некој глас и да знаеше асално да игра, а не работи како советник на министерство за култура кое успат му го спонзорира албумот..каква коинциденција нели??

уфф се изнервирав..одам да слушнам некое добро музиче, да се релаксирам:pipi:

Член од
2 август 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
pa iskreno na makedonskava estrada skoro site se me nerviraat......so cest na isklucoci
vaka sea : na prvo mesto e Elvir-katastrofa nevidena
vtoro mesto e Marjan Stojanovski-debil-nemam zborovi za nego
treto mesto e None
i posle sledat:kristina arnaudova,martina,deana nikolovskai ima uste ama sa vo momentov bas i ne mi teknuva:vozbud:

FlOwEr gIrL

ҳҲҳlove my sunshineҳҲҳ
Член од
8 август 2008
Мислења
344
Поени од реакции
13
Каролина Гочева------- лигушка
Елена Ристеска--------спонзоруша

за други ко ќе ми текне ќе пишам :toe:

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
исклучиво јован јованов! прикака ми се од неговата музика(пошо е копи пасте). со извинение

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
1.Каролина Гочева - дефинитивно најдебилното најодвратното нај...створење што нашава кутра земјичка го има :nesum:
2.Наташа Мијатовиќ - Мијата - о леле мајко божеее па зар и оваа станала пејачка леле не ми се верувааа :tapp:
3.Елена Ристеска ме нервира како појава ама има добар глас и песни така да горе долу ок е....
Има и мнооогу мноогу други ама во моментов не ми текнуваат, кога ке ми текнат ке ги допишам...Позз:helou:

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Од пејачиве ме живцира Марјан Стојановски, човекот ми е премногу патетичен а исто така и Јован Јованов затоа што е стварно копи пасте, (како што е споменато подоле) и многу некако ми се уфурува човекот. А од пејачкиве не ја сакам Каролина Гочева, ама воопшто.

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Машки:Маријан
Женски:Калиопи, Маја Панчева, 4play, Ева....

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Елвир Мекиќ ака Justin а уствари е као Синан Сакиќ :pos:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Сите освен Бени од Нон Стоп.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
па вака:

легендата Марјан Стојановски:vozbud: кој сеЉак ау
:pos:

Искра Трпева и многу сум среќна што не ја гледам во последно време

вечната диеталка Мартина :pos:

Маја Саздановска

Маја Панчева ми се свигаше оној синглот Мачка со 9 животи ама тоа беше најдобро друго се фура покрај Панчев

(мене Дарко 100 чевли ми купу wow)

уште една легенда Ристо :)

ист имиџ 100 години

секако и Дарио

и ми текна на оној Арчи на времето:pos: ама слики нема на нет штета :)

Kajgana Shop

На врв Bottom