хмм, да видиме...
прва на листата е Каролина Гочева.оуу како ме вади од такт кога ќе го слушнам тоа нејзиното `пеење` со полуотворена уста..ај што е ко мртво пувало, не знае да направи атмосфера, пола од зборовите што ги пее не се разбираат, текстовите на песните и немаат смисла(чесен исклучок на старите хитови од 2000та па наназад)..пред 2000та беше ок, т.е.пред да отиде на Евровизија, а од тогаш женската си крена акции, стана анорексична а мисли дека е згодна..ух не можам да ја поднесам
потоа цВрчак..да беше рапер зарем ќе праеше дуети со српски турбо-фолк пеачки?па тој е срам за сите вистински рапери..слушам прееска у таа турборап песната нешо као:јас вредам 7 цифри брат:nesvest: ОМФГ грдо лигле, каква кретенска фацка е со тоа бланшираната залижана косичка..ух ми се повраќа
следен:Геј Геј Јованов и брат му..не толку брат му колку ГГ..аахх, се трудев да му ги засакам песните затоа што моите другарки ги сакаат, навистина се трудев, ама не иде..таква бледа wanna be копија на Justin Timberlake не заслужува да го погледнеш а камо ли да го слушаш.барем да беше некој талент, да имаше некој глас и да знаеше асално да игра, а не работи како советник на министерство за култура кое успат му го спонзорира албумот..каква коинциденција нели??
уфф се изнервирав..одам да слушнам некое добро музиче, да се релаксирам