Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
На Гаро малата (не ми текнува како се викаше, не е доволно популарна)... :nesum:
Ноне, дефинитивно. А и Бојана не заостанува тука. Маја Вукичевиќ, Ева, Андријана Јаневска, Биба Додева, Верче Пандиловска, Фани, Taмара, Сања Лефкова ако ја памти некој, Дејана Како И Да Се Презива, о, и Мартинаааа... :vozbud:

Шутми бе, сите ги нејќам. :icon_lol:
Ева бе. Нединковска. О`риѓанка. :icon_lol:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
1.Јован Јованов

2.Ева
3.Вукелич
4.брат му на Јован, Врчак, Гаџа, Мекич
5.Маја Вукичевич, Андријана Јаневска, Сузана Турунџиева, Ноне, Марјан Стојановски, Верица Пандиловска, Мартина, Ребека, Лефкова, Бојана Атанасовска, Дани, Некст Тајм и така натаму...

Да се разбереме, дел од тие под 5. вадат по некоја песна што е ок, ама ко луѓе ме нервирааат и крај.

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Знае ли некој дали пее оној пејачот, мислам Сашо се викаше. Испеа неколку песни во серија и одеднаш исчезна...?

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
1. Марјан Стојановски - човеков не можам да го смислам во никој случај, од првиот момент кога го видов ми е неподнослив.

2. Мартина

3. Маја Саздановска

Овие ми се на топ три антипатикус хроникус листата.
До буквата М ќе да е, изгледа.

Едит: Како можев да ја заборавам Андријана Јаневска?!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
60
Поени од реакции
3
така мислам само ја или го заборавивте Тони Зен :nesvest: дечкото е леле маајкоо

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Ги има повеќе што ме нервираат, ама повеќе со тоа како се однесуваат и какви изјави даваат, отколку со нивните песни.

01. Роберт Вукелиќ - е, пејач ли е или што е? Многу нискобуџетни спотови и катастрофални песни. Забележав еден период дека доста често му ја даваа онаа “А ти појма немаш“ на Радио 2, ама тоа дали заради им има платено да ја пуштаат или нешто друго?
02. Андријана Јаневска - ти па среди се ма, знаеме дека си проста, ама па таму пееш нешто, јавна личност си. Со расцветани врвови, неизмиена коса, без шминка и со пењоарот од дома се излегува ли на интервју за на телевизија? Претходните песни и беа пофини, ама откако се “врати на сцената“, не оди нагоре ами обратно.
03. Мартин Вучиќ - човече Божји :pos: Си наследил се и само од татко ти: убавина, интелект, талент за пеење. Бибер и чоколадааааааааааа :vozbud:Направете им услуга на сите и сосе татко ти мафнете се од нашава естрада.
04. Маријан Стојановски - а бе ајде, ти се молам. Одбивна појава, никаков глас.

Со сигурност ќе ми текнат и други, па ќе дополнам.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Сања Лефкова-не ја можам

Член од
3 јули 2008
Мислења
245
Поени од реакции
9
Роберт Вуќелиќ, Марјан Стојановски, Елвир Мекиќ, Јован Јованов, Врчак, Ноне, Верица Пандиловска, Биба Додева...

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
У главном сите македонски пејачи .. али Ламбе и оној Влатко келешон од Морал се убедливо на врв .. ретко дебилни луге .. :pipi:

S

SSS-Stolica

Гостин
Јован Јованов
Еливр Мекиќ
Биба Додева
Маја Саздановска
Маја Вукичевич

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Најмногу ме нервира овој педеров Боки 13, незнам што виде народот во него па никој не пропушта негова емисија, свести народе барем еднаш....!!!!!:nesvest:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Најмногу ме нервира овој педеров Боки 13, незнам што виде народот во него па никој не пропушта негова емисија, свести народе барем еднаш....!!!!!:nesvest:
Кај го спомна жити се.... ми се слоши од самата помисла на него.
Уфффф... дотолку погнасно суштество ми се чини нема (освен Азис ама тој не се смета, не е наш :)).

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
1. Тамара
2. Мартина
3. Ева
4. Маја Вукичевиќ