Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
маја вукичевиќ , мартина дебелана , горе споменатиот џеј џеј заедно со брат му геј џеј и целата нивна компанија врчак ,елвир као идеа ... :pos2:

Член од
8 август 2008
Мислења
73
Поени од реакции
0
тешко да ме изнервира некој, не ги толку пратам за да имам мнение, ама ете сакам да пишам дека Каролина и Ареа се единствено нај океј- за мене, сепак.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Abe nema potreba da se razgovara za JJ, brat mu Vr4ak dzuptinon(ciganot)elvir i tako dalje i tako dalje

Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
1.Елена ристевска
2.Елвир Мекиќ
3.Сашо-Паркети
4.Маријан Стојановски
5.Мартин Вучиќ
6.Искра
7.Дарио
8.Дуле
9.Коки
10.Адријана јаневска

ТОП 10 Според мене-ме неррвираат сите подеднакво ебаго

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Неговото височество Геј Геј Јованов(вака се пишуваше :icon_lol:?)
Елвир МекиЧ
Раде Хрчаковски - Хрчак и сите нивни соработници.
А да, ќе заборавев, Лила Филиповска одвреме навреме знае да пропее па после плаќа новинари од Вест за да ја пишат во нивните статии како македонската Бијонсе Ноулс :tapp:.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ахахахаххха........леле леле лелеееееееееее, одамна не сум се смеела вака.....:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Toни Зен-Типот стана досаден откако почна насекаде да го има..
Мојот Човек Геј Геј-Во едно интервју кога го прашаа зошто него толку многу го споредуваат со Џастин Тимберлејк, он рече : не можат да ме споредуваат со него, затоа што за разлика од Џастин, јас правам вистинска музика...Затоа Џастин го знаат у цел свет, а него не...Како иде тоа...Вистинските таленти никогаш не успеваат? :pos2:...А да не го земеме во предвид фактот што е милион светлосни години погрд од Џастин...
И Елвир Меќиќ-за него просто немам коментар, глупавоста не може да се мери со него..
А да, го Забораив Врчак...Ова е случај сам по себе, мислам дека Џену Убаво ви го објасни...:)

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
Maski - Marijan Stojanovski,Elvir Mekic,Jovan Jovanov
Zenski - Maja vukicevic,ma siteeee Elena ristevska

samo karolina ne me nervira!!!

Alexpunk

...Rossonero...
Член од
1 октомври 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
Ги мразам сите посебно овие у сатен шо се мотаат сеа у задње време и шо мислат дека се кул! (џеј џеј и остали игри на генетиката:kesa:)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Жаре Берберот... Неможам да го смислам

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Мартина чоече. :buum: Чак и онаа другата певаљка успеа да ја засени со глупоста пред недела дена во Експлозив. (Да, гледав. Се обидував да сфатам што Хелена прави таму, и ете, ја слушав господичната како тврди дека Италијанците се кич, а Боки како младите се дрогираат на техно, не на турбофолк. :)icon_lol:!))

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
сте го заборавиле - врчак ( повторно сам ) леле колку го нејќам човеков , ноне , џеј со компанија зен ,мен , мекиќ ....

певаљките : нона морав да ја кажам таа џимиринката , елена ( после рекламата за премиер обложувалниците ) боки 13 ( ако се смета за пејачка :pos: ) ...

повеќето ме нервираат - немаат никаков дух за естрада , а не да мислат дека се некои и нешто !

Kajgana Shop

На врв Bottom