Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Јован Јованов
Вркач = Врчак:uvo:
Вучиќ
Мекиќ и уше неколку
не ми текнува

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Морам да кажам браво за тој што ја отвори темава :)
Јас на пример, ако отварав нешто слично за тема, ќе пишев
“Кој македонски пејач/ка НЕ ве нервира“ и ќе немаше што да се каже...
Вака сега имаш да листааааааш колку ти душа сака :)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Боки13 ако може да се нарече пеач,а не свиња!

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
И сега најново нешто што слушнав. Роџер брадерс или нешо сл. "Женските ми викаат дека личам на Лени Кравиц":tapp::tapp:
Нема утеха за овој:nenene:
Овие завришија кај мене у Лазо Ангеловски и незнаат колку пари имаат и затоа се такви.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Врчак, Јован Јованов и компанија (сега откако излезе со тоа Џеј Џеј уште повеќе ме нервира), некои од овие народњаците што не знам ни како се викаат, Сашо што направи 2-3 песни па го снема и подобро што го снема и Калиопи некогаш ме нервира со тоа нејзино претерано емотивно држење, плачење по емисии и на концерти инаку гласот и е навистина добар иако не ги слушам баш нејзините песни.

Член од
29 август 2008
Мислења
255
Поени од реакции
23
hm...

Osven Aleksandra Pileva.....site ostanati sto pejat zabavno a za narodnite ne mi teknuva!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Слаткар ропакон , мислам дека и претходно иам напишано .. Како и сите од Токсикологија !

Член од
19 јуни 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ејјјјј Лошко :pos2: смешен ти е коментаров, така да во случајов изгледа ДЕБИЛОТ си ТИ :nesvest:!!!
Детево добро пее, а и спотот му е ТОП. Само како информација пошто гледам дека си буквално неупатен и даваш коментари од ракав, песната ВОЗЕВ ЦЕЛА НОЌ од истово дете беше ХИТ лани летото по сите радио станици во Македонија.
Лесно е да плукаш со скриен идентитет:kesa:.....
www.jovanradnjanski.com

Член од
19 јуни 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
- ДЕБИЛ хахаха и башка тој што го напраил спотов Диме Ивчев го пишува едно 10 пати дур трае спотот. By Dime Ivchev.. ц ц ц мислат имаат пари и ај пеачи ќе се праиме
Ејјјјј Лошко :pos2: смешен ти е коментаров, така да во случајов изгледа ДЕБИЛОТ си ТИ :nesvest:!!!
Детево добро пее, а и спотот му е ТОП. Само како информација пошто гледам дека си буквално неупатен и даваш коментари од ракав, песната ВОЗЕВ ЦЕЛА НОЌ од истово дете беше ХИТ лани летото по сите радио станици во Македонија.
Лесно е да плукаш со скриен идентитет:kesa:.....
www.jovanradnjanski.com

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Џеј Џеј идиоштина невидена ( морав да го употребам тој збор :kesa: ) и ... шо знам другите се ОК .:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom