Кој и што знае да зготви?

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Знам само да завијам некој сендвич ништо поеке :tapp:

Miss.Stelliossa

♥ ♥ ♥ Princess anytime ♥ ♥ ♥
Член од
29 ноември 2008
Мислења
50
Поени од реакции
7
Обожавам да готвам... али за жал најчесто неам време... :pipi:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Кога сум расположена готвам. Мераклиската ја правам само кога готвам за мене :kez:Правам разни комбинации,комбинирам и наеднаш оп нов рецепт :) Кога ми е тоа креативната жичка некогаш ја користам и за готвење. Посебно сакам печени работи,најдобро правам крокети со топено сирење и шунка,потоа неизбежните тестенини,риба,морски плодови,кори(под услов јас да полнам а мајка ми да ги витка и се останато :pos:)
Гурман сум да,уживам во јадењата,додека не биде се тип топ не почнувам да јадам,декорирам и кога се работи само за мене :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Јајце на око, виршли, супа, скара, и секакво припазување на манџа да не загори.:tv:

P

Polaroid vanity

Гостин
Само благо не знам (не ни јадам многу),освен палачинки ама тие се ставаат у поише категории. :)
И сакам да готвам,можам со саати да седам у кујна под услов да е моја,моја и само моја. Или да не ми се меша никој доколку првото е невозможно.
И себична сум..највише уживам кога спремам за себе. :pipi:

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Ооооо и тоа како!!! А омилено.....да видиме да видиме...ајде ТАСКЕБАП!!! :baeh: њам њам:pipi:

Член од
30 септември 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
Умеам да го зготвам само тоа што најмногу сакам да го јадам. Значи било какви тестенини и пица ми се специјалност!:pipi: И помфрит правам многу убав...(но ај доста се фалев:kesa:)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
znam se da gotvam samo uste na naucam da mesam :vozbud:..lazanji najdobro spremam lalala

Kajgana Shop

На врв Bottom