Кој и што знае да зготви?

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Специјалист за тост и тестенине , др знам да напраем виршли , кајгана , месо на скара(го праем ко од лесковец да сум) и пуканке .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.560
Поени од реакции
5.553
најтупите знаат тост... па и ја тоа знам :)

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Тост, шпагети и едни ј'јциња шо зна да и напра(мх мх).

Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
:jaj:Хммм, па знам-Многу добра пица да направам :jaj:
-пилешки прсти ми се специјалитет
-шпагети со сос
-и шопска:pipi:
:jaj: :jaj:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
знам да готвам скоро се, обожавам кога сум во кујна и несакам да ми се платака никој....може да ги измие садовите на крај:smir:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Сега едно специјалитетче си направив-ќофтиња со ориз,печурки и малку месо, се варат, па пржат и на крај ги џиткаш во домати во маслиново масло да крчкаат пола саат..Оригано и љубов се става и после стомаците се фантастично големи.
Се јаде во придружба на топло лепче и некое лесно вино.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
палачинки да испржам плескавица кренвишли јајца на око, кајгана пржени лепчиња шопска салата а да знам и кафе да варам:pos2:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..скоро све...задно праев...супа..пржени компири и плескавице..ммммммм коај сама ќе го напраам послатко ми е...:pos2::pos2::pos2:
...само благото и тестто ми е слабата страна..ама и тоа ќе го биде..има још времена:baeh:

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Кајгана, стекчиња (поховани вакви такви) (мноу добро ги праам, други ме фалеа:smir:), шарска и се остало шо се приготвува на скара, а да знам и компирчиња да средам, се доек не ми скурчи пржењето... :pusk: и салати као аператив или уз јадење...хухухух...ова можам да го напраам само ако не ме мрзи.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
па...знам шпагети, макарони и сите видови на слични тестенини, за кои не треба многу памет нели:pos2:, знам компири да испржам, виршли, колбаси и слично исто да испржам...знам јајце на повеќе начини (кајгана, на око, варено) и тоа...а иначе на скара се можам да направам :tapp:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
ништо не знам сам да напраам:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom