Кој жанр од рокот и металот ви е омилен?

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.137
Поени од реакции
25.676
Black i Death никако тоа веќе е екстрема само издеравање и изигравање идиотишта. Мерилин Менсон :pov: се знае Iron Maiden си се Iron Maiden итн.... Може класик, хард, панк, хеви метал, гранџ, психоделик

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Toa sto mi se sviga, nekam da delam na pravci i podpravci.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Matej the Malicious напиша:
da be ja gleav..dobro bese.....ne se sekavam bas na site ali ke ti gi kazam od10 nadole...
40 Greatest Metal Songs...Ever!

10. Megadeth-Peace Sells...But who's buying?
9. Sepultura-Refuse/Resist
8. Kiss-Crazy Nights
7. AC/DC-Back in Black
6. Slayer-Raining Blood
5. Mettalica-Master of Puppets
4. Motorhead-Ace of Spades
3. Iron Maiden-The Number of the Beast
2. Judas Priest-Breaking the Law
1. Black Sabbath-Blood Pendant

I use mn drugi....Marlyn Manson, Slipknot, Korn, Mettalica(pak), Megadeth(pak), Ac/dc(pak)...i toa...ne mi tekinja sea
ej fala mnogu mnogu mnogu!!!
znam deka Breakin the law bese 40ta ili taka neso sto nenormalno me nakurci, drugiot izbor bese zakon osobeno so imase 3 stfari na Pantera, a najidiotsko bese sto i onoj rok-patetikusot od papa roach davase komentari *natamu samo pcujam*

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
Goddess of Chaos напиша:
ej fala mnogu mnogu mnogu!!!
znam deka Breakin the law bese 40ta ili taka neso sto nenormalno me nakurci, drugiot izbor bese zakon osobeno so imase 3 stfari na Pantera, a najidiotsko bese sto i onoj rok-patetikusot od papa roach davase komentari *natamu samo pcujam*
nisto be..poveli i drugpat..da de...od Judas Priest na vtoro mesto bese druga, ne Breakin the Law...zaborajv koja bese..nego da toj tasakot od papa roach i mene me kurcese zaso veze nemase so zbori...inace od pantera imase 2 stvari ali zakon..

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Аман веќе со овие темите.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
ja moram da kazam deka mi se sviga soft rock nesto kako Coldplay oni mi se najomilena grupa a mi se svigaat i Depeche mode

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Сите освен Готик .. неможам да кажам дека е срање али некако не ми влегуе у глава !

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Метал слушам нооооогу малку а кога слушам тоа е heavy или death. Најмногу слушам класичен и хард рок.

Kajgana Shop

На врв Bottom