И? Треба да свршуваме?Едн Разгледница од Битола
и ставајте слики и во темата ви пиши не само овај е најубав онаеј е поубав.
И? Треба да свршуваме?Абе џабе ти е и уште 10 страни да ставиш со слики од Битола кога сте една педа место и 5-6 маала, со една единствена улица за излегување!:pos2:
Воопшто не ми беше цел да навредувам некого. Ако некој пати од таканаречен „провинциски комплекс“ и куп фрустрации што живее во некоја забит богу иза ногу, па кога некој ќе му ги предочи недостатоците на местото кое го утепува од фалби остро реагира по ПП како почитуваниот Joe тогаш му нема помош. Јас само реално ги гледам нештата. Си кажувам зошто мене не ми се допаѓа местото кое е за некого најубаво. И не патам од комплекс на скопјанец иако тоа сум, дека Скопје мора да е најубавиот град во МК воопшто. Има и поубави места барем според моите критериуми. Проблемот е токму во тоа што ова е форум каде секој може да си го каже своето мислење и не мора да се согласува со мислењето на другите, а тоа пак некому не му се допаѓа...најпосле, баш ме заболе!kako velat..парфемите се во мали шишенца..ako svakas sho sakam da kazam
ne e fintata tuku da navredvame...ovoj grad e poubav od toj ili sl...toj si kaza mislenje deka za nego e bitola ubav grad...za nekoj ke bidi ohrid..za tret prilep itn..site razlicno...
aj ne seri.pa idi u strumica ebate toa.kaj be strumica bolje od sk c c c![]()
Кој ви е најубавиот град во Македонија? Зошто сметате дека токму тој е најличен? Немора да бидете инаетчии и да си го фалите родниот град, ама и може! :wink:
Според мене, Скопје е на прво место, па потоа Охрид.
![]()
![]()
( сликите се преземени од http://macedoniancities.com/ )
Само ќе кажам:Скопје ми е роден град и го сакам таков каков што е, грд, бетонски, полн со сељачишта, валкан и малограѓански.А, секој друг град кој што сум го посетила, ми бил интересен и привлечен на свој начин, од Крива Паланка, се до Битола, или Охрид.Битни се луѓето, а не зградите!
Абе мандарк ич не патам од комплекс што не живеам во скопје ако сакаш да знаешmore glup,ти пратив порака по пп да те прашам во колку улици излегуваш ти за да не ја упропастам темата,за мене најубави градови се Охрид и Битола за тебе незнам.Воопшто не ми беше цел да навредувам некого. Ако некој пати од таканаречен „провинциски комплекс“ и куп фрустрации што живее во некоја забит богу иза ногу, па кога некој ќе му ги предочи недостатоците на местото кое го утепува од фалби остро реагира по ПП како почитуваниот Joe тогаш му нема помош. Јас само реално ги гледам нештата. Си кажувам зошто мене не ми се допаѓа местото кое е за некого најубаво. И не патам од комплекс на скопјанец иако тоа сум, дека Скопје мора да е најубавиот град во МК воопшто. Има и поубави места барем според моите критериуми. Проблемот е токму во тоа што ова е форум каде секој може да си го каже своето мислење и не мора да се согласува со мислењето на другите, а тоа пак некому не му се допаѓа...најпосле, баш ме заболе!
Инаку ако веќе имаш потпис каков што стои моментално, застапувај ја и во пракса максимата која си ја напишала таму![]()