- Член од
- 21 ноември 2005
- Мислења
- 5.215
- Поени од реакции
- 939
Можам само да ти помогнам дека е од Santana.
може ли некоја да ми помогне .. ... како се вика песнава или музиката почнува од 01:34 .......[/QUOTE
барем некој да ја знае.......помош?
Можам само да ти помогнам дека е од Santana.
може ли некоја да ми помогне .. ... како се вика песнава или музиката почнува од 01:34 .......[/QUOTE
барем некој да ја знае.......помош?
фала брат ја најдовМожам само да ти помогнам дека е од Santana.
Првата е Gus Gus - David само некој многу грд ремикс, незнам чиј Од Darren Emerrson е најдобар....Значи ме интересира насловот на 2 траки од еден Хаус сет. првата почнува на 19:35 a другата на 29:50 ... ако може да помогнете некако...:/ еве http://www17.zippyshare.com/v/10153347/file.html линк...
ПовелиКоја е песнава, се убив од барање значи
јас само знам нешто слично од Шакира. а кој ја пее, машко, женско?Неможам никако да ја најдам..
Видов на последното видео дека е снимено 1997..
Па барав Аргентинско Танго 1997.. имаше некој албум.. но ја немаше песнава..
Некој ако знае..
Не, не ми треба Шакира...јас само знам нешто слично од Шакира. а кој ја пее, машко, женско?
Песнава ако не се лажам е руска и се вика Ochi-chornyaНеможам никако да ја најдам..
Видов на последното видео дека е снимено 1997..
Па барав Аргентинско Танго 1997.. имаше некој албум.. но ја немаше песнава..
Некој ако знае..
Ако ти требаат песните од клиповите на beyondparkour клубот, пиши ми, ќе прашам. Се знам со нив, затоа. Змија ги бира песните мислам, он слуша вакви срања и глупости хахаКоја е песнава, се убив од барање значи
Песна од пред многу години од лига на шампиони, со труби, техно верзија, со коли низ Милано нешто знамиња ?