- Член од
- 15 март 2010
- Мислења
- 603
- Поени од реакции
- 1.807
И мене на таму ми отиде умот, откако гугл не ми извади ништо. Песнава т.е. тие неколку стиха се направени само за рекламата изгледа ..вака наводно женскава Johanna Wedin ја пеее песната но не објавена како песна во етер.
еве направи пејст на нејзиното име на јутуб и ќе ти излезат неколку нејзини песни во сличен стил.
Ako добро разбравкако се вика песната нешто какп хаус е оди вака...уууУуууУУуууУУУ панкиш крејзи така нешто вика има еден денл нешто како каубојска музика Тн Тн Тн ТнТННННН ако ме разбра некој и знае на која мислам нека постави линк
Оваа?Како се вика песната што ја пееше едно високо дете на македонскиов идол, почна со шапка и патерица да танцова, а после ја фрли. Исто така Тони Михајлоски му рече дека подобро што станал пејач, зашто во кошарка нема да успеел?
Цветелина, се извињавам, али песмата е од Deen Martin.Оваа?
Цветелина?- Незнам јас кај виде ти такво нешто.....Цветелина, се извињавам, али песмата е од Deen Martin.
Да шириме точни информации во ова денешно информатичко општество.
Печатна грешкаЦветелина?- Незнам јас кај виде ти такво нешто.....
Ако шириме точни инфромации Dean Martin
Ваљда Gipsy Kings си ги гледал! Еве изволте!Значи на италијанска програма загледнав мариачи ваљда ги викаат во емисија и пееја закон песни од оние љубовните мислам....и знам беа 5-6 души ЉОЉ ако некој знае нека ставе некоја таква песна....
Ц овие беа млади иначе благодарам и вие не се лошиВаљда Gipsy Kings си ги гледал! Еве изволте!