Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
доста вртена песна на антена 5 радио нешто како во арапски стил е музика со малце текст кој слуша сигурно знае за која прашувам :)

вака штуро опишано тешко дека некој ќе ти помогне, барем некој стих да знаеш друго е ...

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
мислам дека нешто love се спомнуваше во текстот :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
доста вртена песна на антена 5 радио нешто како во арапски стил е музика со малце текст кој слуша сигурно знае за која прашувам :)
Gonul Yazar - Ozledigim Sevgili

L

Lu

Гостин
Значи на италијанска програма загледнав мариачи ваљда ги викаат во емисија и пееја закон песни од оние љубовните мислам....и знам беа 5-6 души ЉОЉ ако некој знае нека ставе некоја таква песна....
Еве една песна од Мариачи со Антонио Бандерас од филмот Десперадо, можеби оваа ја бараш.

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
Ае вака песнава вака течит...стара македонска или ново компонирана незнам битно народна е : Ти не си мома Јано , Туку самовила .... ако имат слуснато некој нека поможит !

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
од кого е песнава што иде на секој саат на скај радио за иванаа :)))

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
ми треба една песна, неможам да најдам како се вика прееска во тинекс ја слушнав на радио, нешто спомнува буги буги ооо така нешто беше :D

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704

може ли некоја да ми помогне .. ... како се вика песнава или музиката почнува од 01:34 .......

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Ае вака песнава вака течит...стара македонска или ново компонирана незнам битно народна е : Ти не си мома Јано , Туку самовила .... ако имат слуснато некој нека поможит !

Член од
15 март 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Непозната песна-ПОМОШ

Песната ја имам слушано пред три години и пред некој ден се сетив на неа ми беше омилена а не ми текнува ни од кој беше ни како се викаше само се сеќавам на спотот.Спотот беше:
Од почеток свиреше на пиано(црн дечко) во една бела соба камерата некако беше од агол и после влезе облечен во кадата со облека и пееше знам дека беше лјубовна ако некој знае од кој е и како се вика да ми даде линк или да ми каже благодарам однапред

L

Lu

Гостин
Песната ја имам слушано пред три години и пред некој ден се сетив на неа ми беше омилена а не ми текнува ни од кој беше ни како се викаше само се сеќавам на спотот.Спотот беше:
Од почеток свиреше на пиано(црн дечко) во една бела соба камерата некако беше од агол и после влезе облечен во кадата со облека и пееше знам дека беше лјубовна ако некој знае од кој е и како се вика да ми даде линк или да ми каже благодарам однапред
Гледам дека ова ти е прва порака на форумов, па можеби неможеш баш да се снајдеш во темиве, али има ваква тема и таму можеш да го поставиш прашањево http://forum.kajgana.com/showthread.php?43233-Кој-е-насловот-на-песнава

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
малце сум аут оф бонус, ама ако некој ја знае турската верзиа на „Не си го продавај кољо чифликот’’ нека ми даде јутуб линк. фала

Kajgana Shop

На врв Bottom