Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
26 ноември 2014
Мислења
834
Поени од реакции
1.368
Барам една песна што ја вртат нонстоп на Антена5 Пауерплеј, сигурно ја имате чуено. Електронска е има заразна мелодија и има онаков летен вајб. Има и текст ама многу нејасно го слушнав и памтам само фрагменти. Нешто вака беше:
"You see the rainbow, you see the sky(или така нешто)".......(нејасен текст)........."I feel you up(?)(ова како рефрен му иде пред мелодијата)"

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Имаше на антена една трака, ремикс е на насловната тема од Гејм оф Тронс, мислим дека ја пушти Роџер Санчез у шоуто негово али у кола бев неможев да упалим шазам...

L

Lu

Гостин
Песнава е рокче, пред година дена отприлика искочи.

Спотот е правен доста интересно, како што читав според играта Call of Duty ми се чини.

Знам имаше и тема на форумов за таа песна, бидејќи спотот е прилично интересно направен.

Член од
14 август 2014
Мислења
52
Поени од реакции
5
Една странcка песна ја слушнав на ТВ видеото е нешто рипаат со падобрани од планини а вокалот вели нешто како I`m the guy

Последно уредено:
Член од
23 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
46
Песната ја изведуваат 4 девојки на виолина и виолончало се група мислам дека се балканска некоја. Ако може било која песна да ми постирате од нив.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Песната ја изведуваат 4 девојки на виолина и виолончало се група мислам дека се балканска некоја. Ако може било која песна да ми постирате од нив.
Bond ги бараш веројатно. Тие се девојки со виолини.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Вчера на бла бла награди кај Школка во Парк, не знам кој бенд беше, ама свиреа една песна вака: "Едно срце и демон во душа... ". Македонски андергроунд е ова вајда, ама кога ги барам зборовите на гугл или јутјуб ми ги наоѓа само Огнени Момчиња :cenzura:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Вчера на бла бла награди кај Школка во Парк, не знам кој бенд беше, ама свиреа една песна вака: "Едно срце и демон во душа... ". Македонски андергроунд е ова вајда, ама кога ги барам зборовите на гугл или јутјуб ми ги наоѓа само Огнени Момчиња :cenzura:
Пиши во кој жанр беше песнава т.е групата. Вака не ми текнува на ниту еден од бендовите кои свиреа.

I

[In]kognito

Гостин
Која е песната што иде на лига на шампиони ракомет- доделувањево? Инструменталка, ја има и на реклама некоја мислам

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Пиши во кој жанр беше песнава т.е групата. Вака не ми текнува на ниту еден од бендовите кои свиреа.
Беше хард-рок нешто накај панк. Не сум сигурен дали ја свиреа во живо или само ја пуштија, седев понастрана од бината, ама знам дека наиде на добар одзив од публиката и добро звучеше.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Беше хард-рок нешто накај панк. Не сум сигурен дали ја свиреа во живо или само ја пуштија, седев понастрана од бината, ама знам дека наиде на добар одзив од публиката и добро звучеше.
SMUT - Srce Na Bina

По описов ми алудира на ова :) Ај види.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
SMUT - Srce Na Bina

По описов ми алудира на ова :) Ај види.
Таа е :vozbud: Фала.

'Гневот' бил во очи, јас вчера успеав 'демон во очи' да слушнам. И ова чист метал да ти било, кај ја проценив ко накај панк. :brlav:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Таа е :vozbud: Фала.

'Гневот' бил во очи, јас вчера успеав 'демон во очи' да слушнам. И ова чист метал да ти било, кај ја проценив ко накај панк. :brlav:
Нема гајле :D

Ги знам скоро сите бендови кои свиреа вчера, затоа ти побарав повеќе детали. Тргнав со асоцијација да барам во умов наслов со срце и демон и ми текна на Смат.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.812
Поени од реакции
1.562
Цела песна пости некаде ?

Kajgana Shop

На врв Bottom