nilla-vanilla
#kingliam
- Член од
- 17 јуни 2010
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 1.748
Па да, пишав дел од текстот погоре.На англиски е?
Па да, пишав дел од текстот погоре.На англиски е?
Нема везе затоа прашав, знам една српска така што идеПа да, пишав дел од текстот погоре.
Хехехе...многу ми помогна.Нема везе затоа прашав, знам една српска така што иде
Ај може ќе ти се свиѓа: https://www.youtube.com/watch?v=rnIA-aI2CtIХехехе...многу ми помогна.
Оваа ќе е оригиналот, за ремикси не знам.Песната иде нешто a little closer...rollercoaster...ми се чини како некој ремикс,како клубска песна. Машко пее, песната е побрза и не е од Bleachers.
Никогаш нема да ја најдам сепак фала ти за трудот.
The Orion Experience - RollercoasterПесната иде нешто a little closer...rollercoaster...ми се чини како некој ремикс,како клубска песна. Машко пее, песната е побрза и не е од Bleachers.
На кое радио ја слушна? Обично има плејлисти на нивните страни па така да ја најдеш.Песната иде нешто a little closer...rollercoaster...ми се чини како некој ремикс,како клубска песна. Машко пее, песната е побрза и не е од Bleachers.
Не беше на радио, на цд ама ниедна песна не беше напишана која е, ни тој што го пушти цд-то знаеше која е. Маки. Ти викам никогаш нема да ја најдамНа кое радио ја слушна? Обично има плејлисти на нивните страни па така да ја најдеш.
Пушти ја песната ( или тој чие е цд-то) и инсталирај shazam на мобилен ја наоѓаш сигурно... Друг начин не знам, среќноНе беше на радио, на цд ама ниедна песна не беше напишана која е, ни тој што го пушти цд-то знаеше која е. Маки. Ти викам никогаш нема да ја најдам