Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
I

[In]kognito

Гостин
Песната иде нешто a little closer...rollercoaster...ми се чини како некој ремикс,како клубска песна. Машко пее, песната е побрза и не е од Bleachers.
На кое радио ја слушна? Обично има плејлисти на нивните страни па така да ја најдеш.

Член од
21 мај 2014
Мислења
4
Поени од реакции
1
Dobar den, dali moze nekoj da mi pomogne da ja najdam slednata pesna (mislam deka e od ana kostovska, ama ne sum siguren), znam samo del od tekstot:
- ќе одам, ќе одам, ќе одам пеш
- до крајот на крајната цел

I malku off-topic, no dali nekoj znae od kade mozam da gi kupam (ili barem simnam vo 320kbps mp3/wav) site pesni od makfest (site makfestovi do 2000), ana kostovska i maja odzaklievska ?

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
На кое радио ја слушна? Обично има плејлисти на нивните страни па така да ја најдеш.
Не беше на радио, на цд ама ниедна песна не беше напишана која е, ни тој што го пушти цд-то знаеше која е. Маки. Ти викам никогаш нема да ја најдам :)

I

[In]kognito

Гостин
Не беше на радио, на цд ама ниедна песна не беше напишана која е, ни тој што го пушти цд-то знаеше која е. Маки. Ти викам никогаш нема да ја најдам :)
Пушти ја песната ( или тој чие е цд-то) и инсталирај shazam на мобилен ја наоѓаш сигурно... Друг начин не знам, среќно :)

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165

Песната што ја свират од 2:40 натака да не ја знае некој?

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Барам песна мислам дека е од Ристо Самарџиев веројатно кога почнувал... Песната беше нешто во стил биз без а текстот приближно вака луѓето куќи имаат/чуваат сонови имаат. Ја знае некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom