Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
,,,:mad:,,,,ajde mala pomosh,,,,se ubiv od mislenje i nikako da se setam,,,davajte link muzichki od filmot za vietnam,,,ona koga drugarite gi zamenuvaat mestata od vremeto na hipi pokretot e ,,,ajde postara generacijo,,,:anco::semolam:[DOUBLEPOST=1418726197][/DOUBLEPOST],,,se vkluchi bojlerot ,,,"kosa",,,,:ojeaa::jeeee:,,,,,:icon_mrgr:

Последно уредено:
R

Redhead

Гостин
Песна од пред 10тина години отприлика. Група 4 или 5 девојки, пицнати идат во банка демек да ја ограбат или така нешто. Не беше ништо посебно песната ама мислам дека доста ја вртеа на ТВ.

W

wicked_1

Гостин
Песна од пред 10тина години отприлика. Група 4 или 5 девојки, пицнати идат во банка демек да ја ограбат или така нешто. Не беше ништо посебно песната ама мислам дека доста ја вртеа на ТВ.
не се девојки ама ги има другиве елементи шо ги спомна, + добра е тракава. :ROFLMAO:

R

Redhead

Гостин

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Која е инструменталката која ја пуштаат малку на почетокот на прикаската, многу време ја тражам никако да ја најдам, прекрасна изведба, ја имам целата слушано.
Anybody?:unsure:

Have an ice day

Get Free
Член од
26 јануари 2014
Мислења
544
Поени од реакции
1.021
Дечки , барам една песна наша мак. оти бев така јако изнервиран после испит неуспеав да запаметам скоро ништо.. :aplauz::facepalm: само што го запамтив ова ,,али достаа.. доста" женски силен глас поп песна беше одеше на радио-вчера(мислам не беше народна), --- давајте предлози.. :ojeaa: мора да ја најдеме !!!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Дечки , барам една песна наша мак. оти бев така јако изнервиран после испит неуспеав да запаметам скоро ништо.. :aplauz::facepalm: само што го запамтив ова ,,али достаа.. доста" женски силен глас поп песна беше одеше на радио-вчера(мислам не беше народна), --- давајте предлози.. :ojeaa: мора да ја најдеме !!!
https://www.youtube.com/watch?v=BJZTn57Rv6g

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Не ќе да е таа, ама женски силен глас ме асоцира на Тања или на Лидија.

Tanja Tzarovksa-Samo Moj

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.893
Поени од реакции
1.337
Има едно песниче на антена 5 што се врти.. тивко пеат ептен, ако не обратиш пажња ко англиски звучи...
Мак. песниче, може е микс некаков од стариве...
пуштите ако има некој идеа која може да биде, баш чера во кола ја слушав.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Некоја добра музика за во канцеларија, нешто културно и да не смета во работата, повеќе релаксирачки али да не е од онаа стади енд ворк :)
Bon Iver, Ludovico Eeinaudi, Calexico, Boduf Songs, Widowspeak, Other Lives, Low Roar, Unkle.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Некој случајно да не знае еден бенд, свират фјужн џез т.е. џез рок по наше. Главната мелодија ја води клавијатуристка од Кина, Јапонија, Кореја...

Член од
14 август 2014
Мислења
52
Поени од реакции
5
Има еден многу добар ремикс од миле китиќ - јасмина и d devils -dance with jasmine не можам никаде да го најдам а мислиам дека се викаше Dj Dare - Dance with the Jasmine.
Фала однапред :D

Kajgana Shop

На врв Bottom