Кој е вистинскиот бугарофил во Охрид?!

Кој е вистинскиот избор за градоначалник на Охрид?

• Кирил Трендафилов-Нанче (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 30 56,6%
  • Александар Петрески (СДС)

Гласови: 23 43,4%

• Вкупно гласачи
    53
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2009
Мислења
40
Поени од реакции
1
Abe amante jas ne sum sdsm vi kazav deka sum neopredelen.Ne gi sakam ni ednite ni drugite i ne sum protiv nikogo samo sakam da vi posocam fakti a ne prikazni.I plus ako eve tolku nance bi vi odgovaral kako gradonacalnik ajde kazete dali ste ja procitale negovata programa za Ohrid?I dali stvarno veruvate deka bi go bivalo za gradonacalnik?Ne se zalazuvajte ne velam dek Ace e sovrsen samo velam deka Nance ne go biva zatoa i se pokaza golemata razlika vo glasovi vo prviot krug..bez karanje..i uaa za site srbomani ili bugarofili licno gi mrazam bilo od koja partija i da se.i ako se veele srpski znaminja ne si ni pomislil ti deka ima i malcinstvo srbi vo ovaa drzava pa zatoa se veat????si imaat pravo lugeto ako se srbi i ako se simpa na sdsm da si veat znaminja NA MITING
Kакви факти бе гледај во четврток дуелот и јасно ќе ти станит...Значи програмата на Нанче сум ја прочитал и според мене е доста реална до тој степен шо кажвит од каде ќе земит средстрва за тие проекти,како во неделата случајот со италјанската донација за галичица,значи дела не празни ветувања.Ајде сега јас тебе да те прашам како “неопределен“ КАДЕ Е ЗАТВОРЕНИОТ ПАЗАР,КАДЕ Е ЖИЧАРАТА ДО ГАЛИЧИЦА,КАДЕ СЕ ПОДЗЕМНИТЕ ПАРКИНЗИ...?И кажи ми едно капитално дело на ацо изминативе 4год?има заливот на коските,самоиловата,уранија,АМА НА ЖАЛОСТ СИТЕ СЕ НА ВЛАДАТА СО ОСОБЕНА ЗАСЛУГА НА ПАСКО КУЗМАН,на кого охрид треба да му се клања.И на крај од “капиталните“ дела за ацо остануваат рампите на секоја улица и зградите од каде и црпат пари за кампањата.Тоа беа твоите факти.
Е сега што се однесува до српската заедница јас нарочно потенцирав дека ги познавам луѓето и знам дека на пописот не се ставија во графата СРБИ!

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Глупост до глупост значи...ја испеале Минаха години и готово,крај на светот е...

Па,мене ми се чини дека ретко кој Македонец не ја знае Минаха години,шо ако е бугарски шлагер.:toe:

Член од
5 март 2009
Мислења
40
Поени од реакции
1
Кој е тој стариот што цмокна:pos2:
Тој е портпаролот на општина Охрид и советник на Ацо петрески.Се вика Никола манески и е докажан стар комунист и тоа живеел во белград од тие тешките комунисти е а плус и работи за интересите на Венко Шапкар газдата на Амак сп која ја ќари во транзицијата за 5 пари и сега нема кај да ги скрие парите и ги прафрла на кошаркарскиот клуб АМАК СП кој мислам дека уште година две и нема да постои веќе

Глупост до глупост значи...ја испеале Минаха години и готово,крај на светот е...

Па,мене ми се чини дека ретко кој Македонец не ја знае Минаха години,шо ако е бугарски шлагер.:toe:
прочитај ја погорната дискусија и јасно ќе ти станит дека не е проблем минаха години ни тоа што ја пееле туку затупената логика на некои ограничени луѓе

Kакви факти бе гледај во четврток дуелот и јасно ќе ти станит...Значи програмата на Нанче сум ја прочитал и според мене е доста реална до тој степен шо кажвит од каде ќе земит средстрва за тие проекти,како во неделата случајот со италјанската донација за галичица,значи дела не празни ветувања.Ајде сега јас тебе да те прашам како “неопределен“ КАДЕ Е ЗАТВОРЕНИОТ ПАЗАР,КАДЕ Е ЖИЧАРАТА ДО ГАЛИЧИЦА,КАДЕ СЕ ПОДЗЕМНИТЕ ПАРКИНЗИ...?И кажи ми едно капитално дело на ацо изминативе 4год?има заливот на коските,самоиловата,уранија,АМА НА ЖАЛОСТ СИТЕ СЕ НА ВЛАДАТА СО ОСОБЕНА ЗАСЛУГА НА ПАСКО КУЗМАН,на кого охрид треба да му се клања.И на крај од “капиталните“ дела за ацо остануваат рампите на секоја улица и зградите од каде и црпат пари за кампањата.Тоа беа твоите факти.
Е сега што се однесува до српската заедница јас нарочно потенцирав дека ги познавам луѓето и знам дека на пописот не се ставија во графата СРБИ!
А за да ти станит уште појасно http://ohrid-gradonacalnik.tk/ повели прочитај, не да слушаш само гласини бугар бил,ваков бил,таков бил../.

Automne

In search for immortality
Член од
14 февруари 2009
Мислења
29
Поени од реакции
3
Lele bratce posle ovoj tvoj govor stvarno posakuvam da pobedi Nance za da te vidam tebe posle kako ke go plukas kogake vidis so ke napravi od gradov....

Член од
5 март 2009
Мислења
40
Поени од реакции
1
Ве молам изгледај те го клипов внимателно и ќе ви станит појасно за “стореното“ во Охрид минатите 4 год

Член од
5 март 2009
Мислења
40
Поени од реакции
1
Lele bratce posle ovoj tvoj govor stvarno posakuvam da pobedi Nance za da te vidam tebe posle kako ke go plukas kogake vidis so ke napravi od gradov....
Се надевам дека нема да е така и дека ќе се рушит традицијата на сите досегашни градоуништувачи, ама сепак мислам дека Нанче заслужува да добие шанса зошто полошо од ова не може да биде,нема веќе слободни места за градење во охрид се се даде за партиски цели

Automne

Член од
14 февруари 2009
Мислења
29
Поени од реакции
3
Ok bratu eve ke ostavam se nema da se raspravame nema potreba i onaka si pravat tie so si sakaat dzabe ke se nervirame samo...neka pobedi podobriot i toa e...go sakam Ohrid

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Еве и јас чим си ја видам песнава ми иди орце да си заиграм :icon_lol:, и си заигрувам понекогаш :je::je::je::je:.

ШТО ИМА ВРСКА КОЈ НА КОЈА ПЕСНА ИГРА И ПЕЕ?
Дали тоа ме прави Бугарин? Јас мислам дека не.
Значи кој и да победи фил ќе биди, а не шлаг. Ќе им одговара на Бугариве :pos::pos::pos:

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Срцево ми се кини шо се уште актуелни овие теми за тоа кој е бугарофил или србоман. Ми се смачи од поделби и бркање вештерки... Јас сум голем поддржувач на ВМРО ДПМНЕ , ама пред се сум ГОЛЕМ МАКЕДОНЕЦ и морам да кажам дека бугарофилите и србоманите МОРА ДА СЕ ИСТРЕБАТ!!! Не е битно кои сретства ќе се употребат оти мислам дека навистина ЦЕЛТА ГИ ОПРАВДУВА СРЕТСТВАТА!!!

P.S. Никола Груевски мора да ја исчисти партијата (која и јас самиот ја поддржувам) од сите тие бугарофилски ГНАСИ!!!

ДА ЖИВЕАТ МАКЕДОНЦИТЕ
СМАРТ ЗА ПРЕДАВНИЦИТЕ

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
А бе овој Петрески што знае друго освен кафана бе . Па човек со основно што сакате да прави . Песнава татарска ме замара само што ја слушам . Нека ви е наздравје бричење господо :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
5 март 2009
Мислења
40
Поени од реакции
1
Еве и јас чим си ја видам песнава ми иди орце да си заиграм :icon_lol:, и си заигрувам понекогаш :je::je::je::je:.

ШТО ИМА ВРСКА КОЈ НА КОЈА ПЕСНА ИГРА И ПЕЕ?
Дали тоа ме прави Бугарин? Јас мислам дека не.
Значи кој и да победи фил ќе биди, а не шлаг. Ќе им одговара на Бугариве :pos::pos::pos:
Te молам немој да ставаш вакви клипови зошто “големите македонци“ од сдс или по старо кпм ке те направат бугарофил до трето колено нпосле тебе,а особено и секој што ќе го видат со тебе дека комуницира ќе биде линчуван и каменуван зошто го виделе со бугари...итн крај нема на ГЛУПАВОСТА, ама тие истите не знаат дека дојде време на демократија и на комуникации и дека не е како порано кога гледавме само мтв и што кажеа тие тоа беше,НАРОДОТ ПАМЕТИ И ВРАЌА

Моментално оди дуел на канал5 на кандидатите за градоначалник на охрид

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Abe amante jas ne sum sdsm vi kazav deka sum neopredelen.Ne gi sakam ni ednite ni drugite i ne sum protiv nikogo samo sakam da vi posocam fakti a ne prikazni.I plus ako eve tolku nance bi vi odgovaral kako gradonacalnik ajde kazete dali ste ja procitale negovata programa za Ohrid?I dali stvarno veruvate deka bi go bivalo za gradonacalnik?Ne se zalazuvajte ne velam dek Ace e sovrsen samo velam deka Nance ne go biva zatoa i se pokaza golemata razlika vo glasovi vo prviot krug..bez karanje..i uaa za site srbomani ili bugarofili licno gi mrazam bilo od koja partija i da se.i ako se veele srpski znaminja ne si ni pomislil ti deka ima i malcinstvo srbi vo ovaa drzava pa zatoa se veat????si imaat pravo lugeto ako se srbi i ako se simpa na sdsm da si veat znaminja NA MITING
Te razbiram sve i nemam namera da vodam diskusija do kraj ama osekam potreba da dadam uste eden post: Na rakometot tie sto navivaa za srbija so srpski znaminja ptotiv Makedonija ne bea srbi, spomenav uste na start deka mnogu od niv gi znam licno ili potocno ke ti kazam so nekoj od niv odev vo isto skolo i tocno znam koj se i so koj razmisluvanja, bea podrzuvaci na SDS.

Automne

Член од
14 февруари 2009
Мислења
29
Поени од реакции
3
Epa so da kazam neka se zasramat...od takvi srbomani bugarofili i uste neznam so ni pati drzavava...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom