Колку плитко размислување ауууу вакви како тебе уште многу ги има цццц.Па некој ако е лепотан и тренерки од 500 денари да носе ќе биде убав и ќе блеска,а некој џабе носе лакосте ако е грд,грд и ќе остане и со лакосте-то. !Ааа не, тука не се согласуваме. На облека не се штеди. Мене карактерот ми е поважен од изгледот, ама првиот впечаток од што се добива за личноста? Па се знае - од изгледот.
Цццццц ете како погрешно ќе те разбере човек, а ти толку кратко и јасно си кажал. Доста веќе со тие факинг изјави како не ви е битно како ќе биде облечен партнерот! И не е важна цената на нештото, важно е да биде убаво. Јасно е сеа?Колку плитко размислување ауууу вакви како тебе уште многу ги има цццц.Па некој ако е лепотан и тренерки од 500 денари да носе ќе биде убав и ќе блеска,а некој џабе носе лакосте ако е грд,грд и ќе остане и со лакосте-то. !
Инаку во врска со темата: не гледам дали е марка или не е ако ми се бендисува,ако ми е удобно и ако се вклопува во мојот имиџ го земам и го носам.
Не се напнувај ќе ти пукне водењакот пред времеЦццццц ете како погрешно ќе те разбере човек, а ти толку кратко и јасно си кажал. Доста веќе со тие факинг изјави како не ви е битно како ќе биде облечен партнерот! И не е важна цената на нештото, важно е да биде убаво. Јасно е сеа?
Нешо погоре пиша дека не се согласуваш со мајка ти дека можеш да изгледаш убаво и во евтина облека, и дека татко ти те поддржува дека што поскапа облека носиш тоа поубаво. wtf? o__0Цццццц ете како погрешно ќе те разбере човек, а ти толку кратко и јасно си кажал. Доста веќе со тие факинг изјави како не ви е битно како ќе биде облечен партнерот! И не е важна цената на нештото, важно е да биде убаво. Јасно е сеа?
Кај дрзок, па и неписмен. Водењакот може да пукне пред време или на време само на трудни жени.Не се напнувај ќе ти пукне водењакот пред време
Не реков дека не ми е битно како е облечена некоја напротив, туку не ми е битно во која марка е тоа ! Ич ама баш ич не ми е гајле не ни заприметувам такви работи дали некоја носела адидас или носела лакосте.Ако е убава во тоа што е облечена другото не ме интересира.
Погрешно сме се разбрале. Ама нема врска, темава не е за мене. Темата е:Нешо погоре пиша дека не се согласуваш со мајка ти дека можеш да изгледаш убаво и во евтина облека, и дека татко ти те поддржува дека што поскапа облека носиш тоа поубаво. wtf? o__0
Јас па мислев дека форумов е за дискутирање. Тоа сум го разбрала погрешно изгледа :/Погрешно сме се разбрале. Ама нема врска, темава не е за мене. Темата е:
Кој е вашиот омилен моден бренд?
Кажете кратко и јасно. Ако немате, кажете дека немате омилен моден бренд. Ако нејќете да кажете, не пишувајте пост. Толку е едноставно.
Па добро де дискутирај колку сакаш, ама неморам да ти објаснувам што и како сум мислела.Јас па мислев дека форумов е за дискутирање. Тоа сум го разбрала погрешно изгледа :/