Кој е вашиот омилен моден бренд?

• Креатор на темата Ivanovska
  • Време на започнување

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Гледам дека повеќето под омилена марка ставиле adidas и nike.. да, факт е дека се квалитетни и 90 проценти од популацијата носи баш такви патики, но зар и се облекувате целосно во овие марки? Можам да претпоставам дека поседувате само пар патики и некоја тренерка.. но целосно од таму да се облекувате е потполно невозможно. Јас лично, последнава година не носам патики, туку oxfords и bluchers, а ако веќе искрено зборуваме се облекувам најчесто од Солун и скоро сите марки таму ми се допаѓаат. Сепак, најмногу сакам Mango.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Гледам дека повеќето под омилена марка ставиле adidas и nike.. да, факт е дека се квалитетни и 90 проценти од популацијата носи баш такви патики, но зар и се облекувате целосно во овие марки? Можам да претпоставам дека поседувате само пар патики и некоја тренерка.. но целосно од таму да се облекувате е потполно невозможно. Јас лично, последнава година не носам патики, туку oxfords и bluchers, а ако веќе искрено зборуваме се облекувам најчесто од Солун и скоро сите марки таму ми се допаѓаат. Сепак, најмногу сакам Mango.
Dang, bitchslaped.
Ова сакав и јас да прашам.
Инаку, од минатиот пост заборавив да додадам :
Smog, Pull & Bear и Ralph Lauren.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Потполно се согласувам со Ivanovska за Адидасот. И мене ми е една од омилените марки. Имам патики Адидас Барикада 6.0, Адидас маици, алка адидас...така да голем фан сум на Адидас. Иначе од другиве марки Армани повеќе преферирам Долче и Габана, Пума.... И строго не носам Најк.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364

Kajgana Shop

На врв Bottom