Кој е вашиот омилен моден бренд?

• Креатор на темата Ivanovska
  • Време на започнување
I

Ivanovska

Гостин
Јасно е дека марка облеката е поубава на изглед и поудобна од другите. Епа, која ви е најубава марка, во која се чувствувате најубаво, најудобно итн? :)

Мене за облека адидас дефинитивно, цареви си се ... а за патики како помала адидас, а сега најк. Од мала сум навикната на адидас, ама сега се навикнав и на најк и многу ми се допаѓаат патиките. :)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Се знае тие што се скапички тие ми се убавки, на едро гледам секогаш

I

Ivanovska

Гостин
Се знае тие што се скапички тие ми се убавки, на едро гледам секогаш
Хаха исто и јас :D мене мајка ми ми вика ајде де немораш се во марки облечена, има и други убави работи, а со татко ми си се разбираме - што е поскапо тоа е поубаво. :D Он ме научи уште од мала со адидас и ете. :P

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Хаха исто и јас :D мене мајка ми ми вика ајде де немораш се во марки облечена, има и други убави работи, а со татко ми си се разбираме - што е поскапо тоа е поубаво. :D Он ме научи уште од мала со адидас и ете. :P
Епа што не давам јас пари, не се мој:D,само си го живеам животот:D,да се мој пари ќе си купам нешто кинеско.

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
имам омилено парче облека а омилена марка немам секогаш гледам да не трошам многу и ако нешто убаво ми стои немора да биде марка сепак ќе го купам.

I

Ivanovska

Гостин
Епа што не давам јас пари, не се мој:D,само си го живеам животот:D,да се мој пари ќе си купам нешто кинеско.
Ааа не, тука не се согласуваме. На облека не се штеди. Мене карактерот ми е поважен од изгледот, ама првиот впечаток од што се добива за личноста? Па се знае - од изгледот. :)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ааа не, тука не се согласуваме. На облека не се штеди. Мене карактерот ми е поважен од изгледот, ама првиот впечаток од што се добива за личноста? Па се знае - од изгледот. :)
ее во кинеска облека ќе изгледам како бебешко газе:D

С

сашенко

Гостин
Ама од изгледот а не од марката.Ти можеш да изгледаш добро и да се облекуваш добро без да носиш некои марки.Најк или Адидас знакот на патиките не прави да изгледаш подобро и не влијае многу на впечатокот.Барем не кај мене зошто има други работи кои се побитни.

I

Ivanovska

Гостин
Ама од изгледот а не од марката.Ти можеш да изгледаш добро и да се облекуваш добро без да носиш некои марки.Најк или Адидас знакот на патиките не прави да изгледаш подобро и не влијае многу на впечатокот.Барем не кај мене зошто има други работи кои се побитни.
Да во право си ама јас сум едноставен тип на човек, а бидејќи адидас и најк се многу едноставни затоа и ми се допаѓаат. Секој со својот вкус, незначи дека ако некој не носи марка дека ќе остави лош впечаток, туку најважно е на себе си да си угодиш. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom