Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Има цела тема, не само за тоа туку и куп необјаснети работи, артефакти, фрески и останато.
Ламби поврзани на некои струјни кола или енегергетски извори ,имаше на Ancient Aliens за ова симни ,гледај .\\\
Знае ли некој да објасни што би можеле да значат и претставуваат овие објекти кои наликуваат на светилки?
Абе интересен, ти кажав дека има цела тема за овие работи, да не се повторувам ни јас ни ти, а ни ова низ темава.\\\
Знае ли некој да објасни што би можеле да значат и претставуваат овие објекти кои наликуваат на светилки?
Не си ми кажал,мора да си ме помешал со некој,а завчера прв пат ги видов сликиве.Нема везе,ептен си фин.Абе интересен, ти кажав дека има цела тема за овие работи, да не се повторувам ни јас ни ти, а ни ова низ темава.
Ламби поврзани на некои струјни кола или енегергетски извори ,имаше на Ancient Aliens за ова симни ,гледај .
Камењата ги носеле со бродови и ги влечеле робовите и 10 години и више се градела една пирамида.Пирамидите најчесто биле гробници за кралевите и во нив било и сето нивно богаство и злато.Според мое мислење биле градени за да имаат контакт ''со воземјаните и боговите ''.ajde sakam da naporavime eden moabet za piramidite sakam da mi kazete sho veruvate koj gi izgradil dali gi izgradile egipchani !!! jas vikam ne piramidite gi izgradile neznam valjda bvonzemjani ili nehso drugo nema shansi da gi izgradile egipchani tolku visoki i golemi pa kade naochale kamenja u sred pustinja !!!!