Срце не постои начин да утврдиш кредибилитет на тој што гласа. Како ќе знаеш дали лаже или не? Ќе ти каже сум ги гледал двете, и за оваа гласам. Многу ќе знаеме јас или ти дали е така или не. Одамна беше дискутирано ова кога стана збор за гласање. Останува на членовите да бидат доволно морални, ама хеј, темава треба да се гледа како забава и можност за дискусија, така да без мрчење, искористете ја за добро.Абе луѓе зошто ги броите гласовите на личности кои не ги гледале двете серии? Сега јас за претходниот дуел ниедна епизода не сум изгледала ама ај сум слушала за TZ дека има мајндфак краеви и работа е за неа да гласам? Аууу ај чим така бројте ме за Шерлок. Значи, ја немам гледано Шерлок Ама Хаус го имам и на почетокот ми беше ок, после веќе почна да ме нервира. А сакам детективски серии. Повторувам, ја немам гледано Шерлок ама гласам за неа. Ако ме броите, секоја чест, ви немаат кредибилитет дуеливе.
Шерлок има вкупно шест епизоди.Јас сум гледал 5 епизоди од Шерлок, не е доволно се разбира, ама имам генерална идеја за каква серија се работи.
Шест се. Две сезони по три епизоди. Не за џабе ставаме постер кога ставаме споредба, да не се збуните6 се вкупно од последната екранизација за која што и е споредбата во темава, или не ?
Си изгледал една сезона. Доволно за да си добиеш впечаток што гледаш, барем кога станува збор за Шерлок, оти така е конципиран.E вака имам 3 епизоди, 5 епизоди имам гледано од друга серија
За Шерлок даОва значи глас за Шерлок? Да знам, во броење како да го регистрираме ова