Дјуд...
Си заборавил колку време
Syn носеше сличен аватар, не му текнуваше да го смени
Oвој го носев на времето
Инаку онтопик, ова е многу тежок избор зашто со Симпсонови ја лично пораснав, на времето ги даваа на нашиве телевизии и бајаги моменти имаа што до ден денес знам да ги дискутирам со другари што такоџе ја пратеа на времето па имаат оставено бајаги белег кај мене. Нешто сличнo ко со змијата
Плискин.
Така да за период до 16 години без сомневање би рекол Симпсонови, Саут Парк од друга страна се за плус 16ка a и сметам дека не би можел секој да ги гледа што не е случак со Хомер и компанија, и искрено мене таквиот хумор ми е епик, хардкор до максимум, не познаваат граници и не поставуваат бариери кога се во прашање шегите, едноставно се може да се очекува. Омилен ллик стандард, Картман, најбоља цртана појава.
Значи, моментално би одел на Саут Парк , исто и Симпсонови не се тоа што беа на времето, или па ја пораснав
, од друга страна и Саут Парк забушаваат последниве сезони односно десеткуван е бројот на одлични епизоди, што не беше случај порано, но во секој случај не изостануваат убер смешните моменти.
Некои епик моменти за мој стандард од последниве епизоди
Your mamma is so poor she can't even pay attention
My momma’s so poor, she walks down the street with one shoe, and if you ask her if she lost one, she says ‘No, I found one!
епизодата кога мајка му не сакаше да му купи Ipad
Не бе не, болно
.... but ilikeit.