Која серија повеќе ја сакате и зошто? (Fear the Walking Dead vs. The Walking Dead: World Beyond)

Вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    8
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Абе на Симпсонс што го гледаат тоа шоуто Itchy and Scratchy е врв,цртан во цртанот хаха.

Многу се крвави.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
И мене пишете ме за Саут парк. Иако пораснав со Симпсонови далеку повеќе ме смееле Картмен и компанија.:D

Ф

Фил Ајви

Гостин
едноставно најдобрите епизоди на SP ми се подобри од најдобрите епизоди на TS па според тоа ќе одлучам кој е мојот фаворит

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.607
The Simpsons
1.Crazy in Love
2.Psyside
3.Storms
4.Me2
5.Кајсиичка
6.Александар-БТ
7.Scirea
8.Blondie
9.beneamata

South Park
1.Blackout
2.Еве го Io пак
3.Dragonsky
4.Yasho
5.wot
6.VLJ
7.dystopian
8.chillin' like a jonze
9.Bateman
10.Iceboy
11.Вокерка
12.Нед Старк
13.RocknRolaa
14.ElNinho
15.NightGirl
16.Болиглава
17.Фил Ајви

па па па... стално кец у два им прајме :)
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 03:37 ---
Хомер е за Интер, јас сум за Симпсонови...
Дјуд...

Си заборавил колку време Syn носеше сличен аватар, не му текнуваше да го смени :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
South Park дефинитивно.

Гласам за Саут Парк затоа што никогаш ги немам гледано Симпсонови... there I said it. Пробав еднаш и Family Guy да ги гледам но не издржав до пола епизода. :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Некој спомна дека The Simpsons имаат special guest stars многу често. Токму тоа кај мене на серијата и' дава негативни поени. Како да сакаат понекогаш да ги замаскираат лошите епизоди со вклучување на некоја ѕвезда. За разлика од нив, во South Park не може да се појави кој сака туку-така. Џорџ Клуни наводно се утепал од молење и на крај Треј и Мат се изнервирале и му ја дале „улогата“ на Sparky the dog.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.795
The Simpsons.
Ради Хомер, легенда!
Just because I don't care doesn't mean I don't understand.

I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman.

When will I learn? The answer to life's problems aren't at the bottom of a bottle, they're on TV!

Marriage is like a coffin and each kid is another nail.

If something's hard to do, then it's not worth doing

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.488
Дјуд...

Си заборавил колку време Syn носеше сличен аватар, не му текнуваше да го смени :)

Oвој го носев на времето :D

Инаку онтопик, ова е многу тежок избор зашто со Симпсонови ја лично пораснав, на времето ги даваа на нашиве телевизии и бајаги моменти имаа што до ден денес знам да ги дискутирам со другари што такоџе ја пратеа на времето па имаат оставено бајаги белег кај мене. Нешто сличнo ко со змијата Плискин. :pos:

Така да за период до 16 години без сомневање би рекол Симпсонови, Саут Парк од друга страна се за плус 16ка a и сметам дека не би можел секој да ги гледа што не е случак со Хомер и компанија, и искрено мене таквиот хумор ми е епик, хардкор до максимум, не познаваат граници и не поставуваат бариери кога се во прашање шегите, едноставно се може да се очекува. Омилен ллик стандард, Картман, најбоља цртана појава.

Значи, моментално би одел на Саут Парк , исто и Симпсонови не се тоа што беа на времето, или па ја пораснав :), од друга страна и Саут Парк забушаваат последниве сезони односно десеткуван е бројот на одлични епизоди, што не беше случај порано, но во секој случај не изостануваат убер смешните моменти.

Некои епик моменти за мој стандард од последниве епизоди

:pos::pos::pos:

Your mamma is so poor she can't even pay attention :pos:

My momma’s so poor, she walks down the street with one shoe, and if you ask her if she lost one, she says ‘No, I found one! :pos:

епизодата кога мајка му не сакаше да му купи Ipad

Не бе не, болно :pos: .... but ilikeit.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Не ви се мешам во гласањето, само да напоменам дека голем удел во резултатите од гласањево е фактот што ретко кој од вас ги гледал и двете серии, целосно. Ах, да не беше А1...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
South Park, заради Мет и Треј, Симпсонови е малце поконзервативна серија.

Aј више кога ставаме клипови....

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
South park, оти Симпсонови ги немам гледано, сакав да ги почнам ама ко многу ми се гледа :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.607
Бидејќи ми се смачи стално да сум од победничката (ок лажам, можам вака до 101, ама сепак :) ) ставам еден дуел на кој нема да гласам:

Vs.

The Simpsons
1.Crazy in Love
2.Psyside
3.Storms
4.Me2
5.Кајсиичка
6.Александар-БТ
7.Scirea
8.Blondie
9.beneamata
10.Darling