Која професија најмногу ви се допаѓа?

A

Antigona

Гостин
Професија ? хмммм , па еве да кажеме ѓубрар , оној кој ги мети улиците ноќно време , ако се смета за професија

Ем си чистиш вечерно време после 22 часот, ем не мора да чистиш бидејки никој не те контролира , и можеш да си го поминеш времето во муабетење со колегата на тема колку е чисто наоколу и дека нема потреба од многу чистење , а уствари и воопшто не мора да чистиш ,,,, ќе собереш троа гранчиња паднати од дрвата и после муабетот ќе си заминеш дома :D

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Ова што сега го учам, физиотерапија, здравје ако специјализирам би сакала да бидам специјалист по акупунктура...Ако на ова поле не се снајдам најдобро, секогаш на располагање си ја имам дипломата од средно за фармацевт :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Работење на патарина можеби

A

Antigona

Гостин
Освен ѓубрар , не е лошо да се биде и политичар

Барем ќе си земаш редовна плата , а на секои 4 години ќе го лажеш народот се во твоја корист , ма што ти е гајле за земјоделците , сиромашните , гладните .....

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17
Актерка и пеачка ( комбинирано )
ама не е можно хаха

Со другарка ми се зафракаваме нон-стоп дека не ни треба учење и ке се вработеме во јавното претпријатие да метеме улици ... :pos2:

С

Спенсер

Гостин
Со другарка ми се зафракаваме нон-стоп дека не ни треба учење и ке се вработеме во јавното претпријатие да метеме улици ... :pos2:
е ако не учите,ке метете улици... и мене исто ми викаат...:pos2:

директор и не е некоја лесна работа... платено е,ама си бара свој придонес... ти си одговорен за се...

за мене,убава работа е амбасадор... може и тест возач на некој тим...

reemteY

Ако...
Член од
27 март 2009
Мислења
426
Поени од реакции
36
Плочкар ,оти нема веќе работа за директори ! :)

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
гинелог:pos::pos2:
сериозно би сакал архитект да створам прекрасни градби и да биде како еден од седумте светски чуда[;)]

Kajgana Shop

На врв Bottom