Малку офф! :24 и ептен ми е криво шо заврши (((
Иначе ми беше јака многу Фрејзер ама мн сезони се ми е мака да ја гледам од почеток.
осма е последна, а тој филм е пред осмата или пред седмата сезона незнам точно пошто маратонски ги гледав, уствари јас ги гледав без тој филм се сфаќа и без него, тој е некако како преод од една во друга сезона. Еве симнат ми е со месеци немам време да го гледам. А ќе има следнава година уште еден филм- игран.Малку офф! :
Осмата сезона е последна или? И дали има некаква врска 24 Редемпшн-филмот со серијата?
Како тоа на Чејс не му е омилен Хаус,или оти те дупи многу24 и ептен ми е криво шо заврши (((
Иначе ми беше јака многу Фрејзер ама мн сезони се ми е мака да ја гледам од почеток.
Нема да го рекламирам, се прај дека е пофаца од менеКако тоа на Чејс не му е омилен Хаус,или оти те дупи многу
da da nema pojaka (da ne znae nekoj prevod na makedonski za filmov kaj ima, go imam gledano so hrvatski prevod ama mislam na mk ke bide bolje) inace koj ne ja gledal serijava treba da znae deka e drkanjeThe Sopranos, ubedljivo najdobra serija spored mene ikad..