Нема зошто да се двоумиш, јас ќе ти кажам, д мада факин фрст уан.Се двоумам меѓу Stargate SG1/Atlantis и Prison Break И Legend of the Seeker зад овие две!
И јас така мислам, сепак мала предност ќе и дам на Stargate Само чудно ми е, читав темава 5-6 страни наназад и никој не ја имат спомнато, а серијава стварно е супер... :kesa:Нема зошто да се двоумиш, јас ќе ти кажам, д мада факин фрст уан.
Ја немаат многумина гледано, серијава е релативно постара, кога излезе, кај нас уште интеренетов не се користеше како сега, ретко кој можеше да си дозволи во тоа време. Сега кога сите имаат интернет со можност за симнување на филмови и серии има мал милион нови серии и ретко на кој ќе му текне да гледа некоја постара. Но сепак, кој има време, нерви и желба за sci-fi му ја препорачувам обавезно да ја гледа. 10 сезони од СГ1 препратени со три играни филмови и 5 сезони Атлантис. За Јуниверс не знам, сеуште немам гледано.И јас така мислам, сепак мала предност ќе и дам на Stargate Само чудно ми е, читав темава 5-6 страни наназад и никој не ја имат спомнато, а серијава стварно е супер... :kesa:
Сега кога сите имаат интернет со можност за симнување на филмови и серии има мал милион нови серии и ретко на кој ќе му текне да гледа некоја постара.
Ја гледав на Сител пред едно 6-7 години, сварно интересна серија. Фала шо ме потсети :smir:Постара sc-fi серија која ја даваа кај нас и на Сител само една сезона (a има вкупно 5 ) а секој кој сака sc-fi би требал да ја погледне Sliders....паралелни светови, интресни општества, како и да е интресна серија, секако и другите сезони кои кај нас не ги даваа.
http://www.imdb.com/title/tt0112167/