Кошаркарски онлајн менаџер

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ај да одам дома,ке се регистрирам и ја обафезно,па воа ноа....

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Сака ли некој да спукаме една пријателска пред почеток на сезона????? Ако сака бујрум Јас сум тим Македонија до лига д1.1.
Втора работа кога ке почне нова сезона??????

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
За жал само што закажав пријателска со тим од Белгија...

Незнам кога точно мислам за 2 3 недели:)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Епа Била Бонг кога ке имаш слободен термин бујрум понуди,јас сум тим македонија у втора лига.:helou:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Дали некој има купувано ЦБ ПАРИ. Сакам да купам ама незнам колку е сигурно или ако веке некој има интернет картица да ми купи па јас да му дадам пари????Ај некој нека објасни молам.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Еј, кога почнува новата сезона? Иначе мојот тим е Loser :pos: и испаднав од 1-вата лига, сега ќе одам у втора! Ама веќе 3-4 недели, не почнува новата сезона. Зашто?

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Еј, кога почнува новата сезона? Иначе мојот тим е Loser :pos: и испаднав од 1-вата лига, сега ќе одам у втора! Ама веќе 3-4 недели, не почнува новата сезона. Зашто?
Зошто се празници,затоа...ќе почне за едно 2 недели,за разлика од тебе ја влегов у прва лига:pipi:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Зошто се празници,затоа...ќе почне за едно 2 недели,за разлика од тебе ја влегов у прва лига:pipi:
Знам, знам :)
Со среќа во првата лига.. :)
Кој ќе чека уште 2 недели, мислев оваа ќе почне, ама ништо значи.
Ваљда ќе бидам шампион у прва лига, ако не шампион сигурно ќе се пласирам во прва лига :) Ако не се пласирам, ќе се самоубијам. :(
Иначе тебе Партизан ти беше тимот, нели? Супер е името, немој да го мењаш :helou:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Знам, знам :)
Со среќа во првата лига.. :)
Кој ќе чека уште 2 недели, мислев оваа ќе почне, ама ништо значи.
Ваљда ќе бидам шампион у прва лига, ако не шампион сигурно ќе се пласирам во прва лига :) Ако не се пласирам, ќе се самоубијам. :(
Иначе тебе Партизан ти беше тимот, нели? Супер е името, немој да го мењаш :helou:
Да,да...и да сакаш не го мењам:pipi:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Пази се црвен гаволу и јас претендирам на влез во прва лига. Мојот тим е Македонија.:pehar:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Пази се црвен гаволу и јас претендирам на влез во прва лига. Мојот тим е Македонија.:pehar:
Напред Македонија! :) :)
Ако де, можда нема да сме во иста втора лига, колку што знам има две. А и да се паднеме не води само првото место во втора лига до прва лига :)
И да сум втор, пак ќе идам у прваааа :)

:pos:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Еј црвен гаволу во различни лиги сме. Ке мора да чекаме догодина коа ке влеземе во прва лига да играме утакмица. Бај д веј ми се сивга твоето тимче. да не го продаваш Џерардо Зомеро или Бобан јелич????? Некој друг да не продава крилен центар 180цм најмалку и индекс околу 15000. Нек апука со цена и сите марифети. на 12 почнува новата сезона.Јеееееееееееееееееее.Атакувам на прва лига.

Kajgana Shop

На врв Bottom