ауу како вака си кажа а не коментираше за мојте нови играчи!
ок се извинувам за мојата постапка еве ќе кажам не дека јас имам некој многу јаки играчи http://www1.charazay.com/index.php?act=team&id=53267Слаби се, жал ми е што те разочарувам. Ама ајде, и јас на почетокот на мојата "кариера" купував слаби играчи...со тек на време ќе созреиш....за едно 10 години, кога јас најверојатно ќе бидам домазет кај некоја богаташка со голем гз и големи цицки:helou:
Срам да ти е што не коментираше за играчите на ЕНТЕР!:star:
Ќе ти го купев тогаш кога те прашував ама нејќеше.Вак сеа неам пари инаку одма би го зел.Team Name: Swisslion Pelister Fame: Unknown Player Suggested Positions: Small Forward
Shooting Guard
Form: 4 Age: 18
Fatigue:Height: 196![]()
Weight: 88 Skills Index: 42.152
Salary: 61.064 Defence: 8
Free Throws: 9 Two Point: 7
Three Point: 9 Dribbling: 9
Passing: 5 Speed: 7
Footwork: 8 Rebounds: 8
Experience: 2
Го стаив на продажба за 6 милиони. Знам дека можда претерав со цената, ама вреди да се проба. Се надевам дека ќе го земи некој со добар тренер да го развива, па можда и да стигни да игра за У-21 за нашата репрезентација.
Знам,ама сепак ќе ми требаат за послаби и утакмици и за некогаш не дај боже да се повреди некојОдличен играч е, си го земал за малце пари. Мислам дека не ти требаат повеќе играчи, и со овие ќе растураш во твојата лига.:helou:
momci gledam deka igrata e super!sakam i jas da ja igram!aj koj ke saka da mi pomogne da ja instaliram nz so treba!utre sum sloboden cel den pa ako saka nekoj da mi pomogne neka pise PP. da mu dadam msn ili skajp!odnapred blagodaram :smir:
momci gledam deka igrata e super!sakam i jas da ja igram!aj koj ke saka da mi pomogne da ja instaliram nz so treba!utre sum sloboden cel den pa ako saka nekoj da mi pomogne neka pise PP. da mu dadam msn ili skajp!odnapred blagodaram :smir:
i posle otakako ke se za4lenam?www.charazay.com
идеш се зачленуваш.Кај тоа кој ти кажал за играва можеш да пишеш kire94.
Oткако ќе се зачлениш ќе почекаш некој ден за да ти дадат тим и оттогаш ќе можеш и ќе почнеш да се логираш...i posle otakako ke se za4lenam?